Webshop koppelingen

 • webshop koppeling middleware oplossing

Wij zijn de partner bij uitstek als het gaat om koppelingen leggen met webshops. We kunnen helpen met alle soorten koppelingen, van simpel tot complex. We koppelen veelvuldig met boekhoudpakketten zoals SAP, Exact Online, Snelstart, Twinfield en meer. Ook kunnen we complexe koppelingen bouwen voor maatwerk ERP systemen. 

Marketing koppelingen

Ook voor marketing koppelingen kun je bij Speak terecht. Webwinkels zetten koppelen graag de complete productvoorraad aan extra afzetmarkten zoals Google Shopping, Bol.com, Beslist, Marktplaats of Kieskeurig, To-Be-Dressed en nog veel meer! Deze koppelingen zorgen voor extra bereik van de doelgroep, omzet en naamsbekendheid. 

Middleware, een verkeersregelaar voor koppelingen

Wij bouwen ook middleware oplossingen als schakel tussen productie en verkoop. Middleware is een transactionele database en  koppelt producten, accounts, orders enzovoort. Het middelpunt van verschillende systemen die vanuit de database worden gevoed, dat is een middleware omgeving. Middleware zorgt voor de koppeling naar de webshop, kassasysteem en het ERP systeem.

Hoe nu verder?

Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

Cases
 • Friesland College
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Lely Consumables
  Limburgia
 • Intersport de Leeuw
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  Solar Systemen
 • Wieke Wonen
  Holland webwinkel Magento webshop
  Magento webshop Misenta
  Filtersbestellen Magento webshop
 • Pansite Nederland Magento webshop
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen