Meer efficiëntie voor groothandels en retailers via een scan- en bestel app.

Optimaliseer jouw werkprocessen en verhoog klanttevredenheid

Ben jij retailer of heb je een groothandel? Zoek je naar manieren om efficiënter te werken en je klanten beter van dienst te zijn? Met een scan- en bestel app van Speak optimaliseer je jouw werkprocessen en maak je het plaatsen van bestellingen voor afnemers een stuk eenvoudiger. Deze innovatieve oplossing stelt jouw klanten in staat om producten te scannen en direct te bestellen, waardoor ze snel en moeiteloos hun voorraad kunnen beheren. Of ze nu in de winkel zijn, in het magazijn, of een catalogus doorbladeren, met een scan- en bestel app hebben ze altijd en overal toegang tot jouw producten.

Plan een gratis adviesgesprek
Visual

Ontdek waarom Speak dé partner is voor het ontwikkelen van jouw scan- en bestel app

Met een scan- en bestel app van Speak kunnen afnemers zelf producten scannen en direct bestellen. Klanten navigeren gemakkelijk door verschillende categorieën en vullen snel hun winkelwagen. Bestellingen zijn moeiteloos geplaatst, waardoor afnemers eenvoudig hun voorraden op peil houden, altijd en overal. Ontdek de voordelen van een scan- en bestel app gemaakt door Speak:

 

  • Efficiënt bestelproces: Klanten kunnen producten eenvoudig scannen en direct bestellen door barcodes te scannen. Dit versnelt het bestelproces aanzienlijk en maakt het gemakkelijk om voorraden op peil te houden.

  • Altijd en overal toegang: De app biedt 24/7 toegang, waardoor klanten op elk moment en vanaf elke locatie bestellingen kunnen plaatsen. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en gemak.

  • Geautomatiseerde kortingen: Het gekoppelde webshop-account zorgt voor automatische toepassing van kortingen, en klanten kunnen orders en favorieten in zowel de app als hun webshop-account terugvinden.

  • Persoonlijke communicatie: Met de berichtenbox en pushnotificaties kunnen gerichte aanbiedingen en berichten snel worden verzonden, zodat klanten altijd op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen.

  • Automatisering en integratie: Door koppeling met de webshop en voorraadbeheer wordt het bestelproces geautomatiseerd, handmatige handelingen verminderd, voorraadverschillen voorkomen en tijd bespaard.

     

    Lees meer over onze koppelingen

Optimaliseer je bestelproces met een gebruiksvriendelijke scan- en bestel app.

Waarom kiezen voor Speak?

Speak is jouw partner voor resultaatgerichte digitale oplossingen: jouw succes is ons succes. Ons gedreven team bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert op maat gemaakte app-oplossingen voor ieder vraagstuk. Hierbij werken we transparant en persoonlijk, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Voor het realiseren van scan- en bestel apps maken wij gebruik van geavanceerde technieken en een bewezen staat van dienst in app-ontwikkeling. Als ervaren app-ontwikkelaars stemmen we jouw app-oplossing nauwkeurig af op de specifieke behoeften en visie van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek.

Wat onze klanten over ons zeggen

8.6/10 gebaseerd op 49 reviews. 100% beveelt Speak aan
Ik ben erg tevreden.
Ik ben erg tevreden over de webapplicatie en backoffice portaal die Speak voor ons heeft gerealiseerd. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor klanten moeiteloos hun weg vinden in het aanvragen van onze promoties. De efficiëntie van het backoffice portaal heeft de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en minder werkdruk bij ons personeel. De goede samenwerking tussen GARDENA en Speak heeft geresulteerd in een applicatie, die een duidelijke stap voorwaarts betekent ten opzicht van de vorige oplossing en waar we weer een aantal jaar mee vooruit kunnen.
Alwin van der Pluym Husqvarna
15-03-2024
Het werkt erg prettig samen met Speak.
Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Speak. We hebben onze nieuwe webshop laten ontwikkelen en hebben een tijdje de online marketing door Speak laten uitvoeren. We werden veel betrokken bij het proces, wat ik erg fijn vond. Ook hebben we een goede training gehad van het nieuwe CMS systeem, zodat alle medewerkers met het systeem overweg konden voordat we live gingen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!
Margo Meijerink De Vos Verf
20-04-2023
Door goede samenwerking weer een TOP resultaat gerealiseerd!
Na eerdere positieve ervaringen met Speak, besloten om hen de opdracht te geven om onze nieuwe boekingswebsite te bouwen. Er is op een oplossingsgerichte manier meegedacht gedurende het proces, met een prachtige, functionele website als eindresultaat.
Marco Roest De Driesprong Yachtcharters B.V.
29-03-2024
Rutger Blauwe Muur
Klaar om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren met een scan- en bestel app?

Neem nu contact op met Rutger. In een vrijblijvend adviesgesprek verkennen we hoe een scan- en bestel app jouw bedrijf efficiënter kan maken. Je ontvangt hierna een offerte op maat.