Shutterstock 1327117304
Mc GGZ Medalert

Voor alles een app. Ook in de GGZ!

GGZ Friesland, dé organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de provincie Friesland, biedt professionele hulp aan mensen met psychiatrische stoornissen of ernstige psychische problemen. Deze hulp bieden ze vanuit 12 plaatsen verspreid over de provincie. 

GGZ Friesland heeft als doel om de geestelijke gezondheidszorg gewoner te maken. Alle producten en diensten die ze aanbieden, zijn bedoeld ter bevordering van de gezondheidszorg. Door het ontwikkelen van de MedAllert app en de MedDossier app geeft GGZ Friesland de doelgroep handvatten ter ondersteuning van hun beperkingen.

MedAlert App

MedAlert is een handige tool voor iedereen die medicatie gebruikt. MedAlert helpt de gebruiker er aan te herinneren om medicatie tijdig in te nemen. Hiervoor moet een alert worden ingesteld. Wanneer je een medicijn instelt, kun je aangeven welke dosis je moet innemen, wanneer én hoevaak. Op basis hiervan wordt een compleet schema met alerts aangemaakt. De app beschikt ook over een aantal handige extra’s. Zo is er de mogelijkheid om een medicijnvoorraad bij te houden. Wanneer je een alert krijgt, kun je aangeven of je of het medicijn daadwerkelijk hebt ingenomen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een notitie toe te voegen door op te schrijven hoe je je voelt op het moment van inname.

MedDossier App

Met de MedDossier app kan een eigen medisch dossier worden bijgehouden. Donorgegevens, medicijngebruik en belangrijke telefoonnummers kunnen eenvoudig worden opgeslagen. Ook medische bijzonderheden zoals allergie informatie, bloedgroep of een chronische aandoening kun je toevoegen. Al deze informatie is van belang als je bijvoorbeeld een ongeluk krijgt en plotseling moet worden opgenomen in het ziekenhuis. Met het MedDossier is alle medische informatie direct bij de hand!

Het resultaat mag er zijn

Met deze apps biedt GGZ Friesland een brede doelgroep een gemakkelijke en zeer handige hulp bij medicijngebruik en/of het vastleggen van medische gegevens. Medicijngebruikers met een iPhone hoeven vanaf nu nooit meer hun medicatie te vergeten dankzij de MedAlert app. De MedDossier app is een persoonlijk elektronisch patiëntendossier (EPD) waarin belangrijke medische gegevens nauwkeurig kunnen worden vastgelegd.

GGZ Featured 01
GGZ Friesland
Intranet
Shutterstock 1054132124
GGZ Friesland
Vider App
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.