Meer efficiëntie door een scan- en bestel app voor van de Hoef en haar klanten.

 

 

Klant Van de Hoef Dental Oplossing

Een scan- en bestelapp dat gekoppeld is aan de identieke webshop, waardoor werkprocessen efficiënter verlopen en ook minder voorraadverschillen ontstaan.

Project voor Van de Hoef Dental

Van de Hoef Dental

Speak zorgt bij van de Hoef Dental voor meer efficiëntie door een scan- en bestel app te ontwikkelen. Van de Hoef Dental is leverancier & servicepartner van de bekende dentale merken, en heeft tevens een aantal ijzersterke huismerken. Van de Hoef Dental levert aan het tandtechnisch laboratorium, de tandprothetische praktijk, tandarts, orthodontist en mondhygienist. Voor het bestellen van tanden en kiezen zijn er per merk vele modellen en kleuren. Om de foutmarge te verkleinen bij het bestellen is de scan & bestel app gebouwd om efficiënt en snel de juiste tanden en kiezen te bestellen.

Op het kleine scherm

Naast een groothandel en een webshop, was er sinds dit jaar de ambitie om ook op het kleine scherm een inhaalslag te maken en daarbij de efficiëntie te verhogen. Dé oplossing, een app! Want zeker bij een groothandel kan er veel meer efficiëntie door een scan en bestel app gerealiseerd worden. Voor deze professionele interactieve app hebben wij alles gedaan: van strategie tot concept en van design tot ontwikkeling. 

Vdhoef Slider1

Real-time gekoppeld, snel en altijd actueel.

Webshop? App? Geen verschil! Via dezelfde inloggegevens als in de webshop hebben Klanten altijd en overal toegang tot de app om producten snel en gemakkelijk te bestellen. Dit door eenvoudig de barcodes van de artikelen te scannen in de winkel of in de catalogus. Na het scannen van de barcode wordt het artikel getoond en is het mogelijk om een aantal in te voeren. Alle benodigde productinformatie er te vinden. Klanten kunnen gemakkelijk navigeren door alle productcategorieën en subcategorieën en daardoor snel hun winkelwagentje vullen. Door een unieke koppeling tussen de app en de webshop worden bestellingen direct als order ingeschoten in de webshop. Of andersom natuurlijk. Dit voorkomt voorraadverschillen. De orders zijn via de app ook direct zichtbaar in het webshop-account van de desbetreffende klant. Zo is iedereen altijd én overal op de hoogte van hun laatste order en wordt er voor zowel van de Hoef Dental als haar klanten meer efficiëntie door een scan- en bestal app gezorgd. De scan- en bestel app biedt alles wat klanten nodig hebben om snel en eenvoudig, altijd en overal, erkende vakhandel producten te bestellen. De scan-en bestel app is gerealiseerd voor iOS en Android en is beschikbaar in Google Play en in de App Store!

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!