Elektronische Leeromgeving (ELO) waar docenten en studenten samenwerken

Klant Bureau Meesterschap Oplossing

Elektronische Leeromgeving (ELO) waar docenten en studenten samenwerken en direct inzicht hebben in de lesdagen, lesmateriaal en beoordeling van portfolio's.

Project voor Bureau Meesterschap

Hét bureau voor onderwijsadvies!

Bureau Meesterschap staat al meer dan 15 jaar bekend als een vooraanstaand bureau in onderwijsadvies. Met een diepgaande kennis van de onderwijssector fungeren ze als begeleiders, trainers, adviseurs, coaches en interim-professionals. De primaire focus ligt op het begeleiden en ontwikkelen van individuen binnen organisaties, waarbij ze altijd prioriteit geven aan betrokkenheid, maatwerk en persoonlijke aandacht.

 

Een nieuwe elektronische leeromgeving (ELO)

Bij Bureau Meesterschap was er een duidelijke behoefte aan een geavanceerde ELO, compleet met de nieuwste functionaliteiten: snelheid, efficiëntie en AVG-conformiteit. Het unieke aan dit project was dat Bureau Meesterschap al een zeer gedetailleerd functioneel ontwerp had voorbereid. Dit omvatte niet alleen intuïtief gebruikersgegevensbeheer en eenvoudig wachtwoordherstel, maar ook de snelle import van studenten en een intuïtieve beheerbaarheid van cursussen en hun inhoud, versterkt door automatische verwijdering van niet langer benodigde privacygevoelige data.

01Bm Slider
02Bm Slider
03Bm Slider
04Bm Slider

Samenwerking

Het ELO-systeem, ontwikkeld in Umbraco en gerealiseerd in nauwe samenwerking met Bureau Meesterschap, is ontworpen om zowel de gebruikservaring te optimaliseren als de efficiëntie in het onderwijs te verhogen:

  • Efficiënt accountbeheer: Een gebruiksvriendelijk systeem voor het activeren en beheren van accounts.
  • Duidelijk cursusoverzicht: Een overzichtelijke weergave van lessen, docenten en taken, functionerend als een digitaal schoolbord.
  • Portfolio management: Een platform waar studenten hun portfolio's kunnen uploaden en docenten deze kunnen inzien en beoordelen.
  • Snel en AVG-proof: Gegevens kunnen eenvoudig geïmporteerd worden en het systeem zorgt voor automatische opruiming van data om aan de AVG-vereisten te voldoen.
ELO Bureau Meesterschap review
Quote mark
We zijn erg tevreden over de samenwerking met Speak met betrekking tot het realiseren van onze nieuwe ELO. Door de persoonlijke aandacht (fysieke bezoeken) en de snelle reacties via de mail ervaren wij de communicatie als zeer prettig. Daarnaast zijn wij erg nauw betrokken geweest bij het proces en hebben ze ons via een leerzame training meegenomen in Umbraco. Met als resultaat de oplevering van onze prachtige ELO!

Anouk de Vegt,
Bureau Meesterschap

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!