Effectieve SEA campagnes voor het genereren van boekingen

Klant De Driesprong Yachtcharters Oplossing

Voor jachtcharter De Driesprong zetten wij effectieve SEA campagnes in. In zowel Duits als Nederlands.

Project voor De Driesprong Yachtcharters

De Driesprong

Jachtcharter De Driesprong in Langelille bevindt zich in het Friese merengebied, maar ook aan de rand van het prachtig waterrijke weerribben en biedt daarom alles wat je wilt wanneer je een motorboot huurt. Speak werd gevraagd om via online advertenties te zorgen voor een optimale bezetting van de huurvloot en een hogere naamsbekendheid.

Driesprong Review Bg
Quote mark
De overstap naar Speak is een goede zet geweest. De communicatie is helder en duidelijk, er is een kostendaling van 71% op de SEA-inspanningen ten opzichte van het jaar ervoor gerealiseerd en de reserveringen zijn met 30% toegenomen.

Frans de Vries,
Directeur de Driesprong

De campagnes

Na een uitgebreide concurrentie- en zoekwoorden analyse zijn we begonnen met het opzetten van Google Ads campagnes voor Nederland en Duitsland. We keken niet alleen naar de vertaling naar de Duitse taal, maar ook naar het (zoek)gedrag in Duitsland. Door een andere strategie te kiezen dan de eerdere campagnebeheerders, behaalden we in de eerste 2,5 maand al een ruime verdrievoudiging van het rendement dan in dezelfde periode een jaar eerder. De kosten zijn behoorlijk gereduceerd en het aantal boekingen is aanzienlijk gestegen. 

SEA campagnes bij achtcharter de Driesprong
Matthijs (1)
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Matthijs helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!