De nieuwe website met product configurator van Score zorgt ervoor dat altijd de juiste keuze wordt gemaakt.

Klant Score | experts in seating Oplossing

Een nieuwe website waar alles samenkomt op het gebied van productinformatie, het maken van de juiste productkeuze, het uitproberen van een product, een offerte aanvragen en nog veel meer.

Bekijk resultaat
Project voor Score | experts in seating

Optimaliseer jouw welzijn op je werkplek

Gezond zitten en lekker werken, zodat jij je fit en soepel voelt. Dat is het doel van Score. Om dit te realiseren, ontwikkelt en produceert Score ergonomische zitoplossingen en opties die het verschil maken. Want bewegen is belangrijk, maar zitten moet óók gezond kunnen zijn.

De vernieuwde website met product configurator van Score zorgt ervoor dat altijd de juiste keuze wordt gemaakt.

Samen met Score hebben wij een frisse en moderne website gerealiseerd gericht op het versterken van het merkimago, het verschaffen van gedetailleerde productinformatie en het genereren van kwalitatieve leads. De gerealiseerde product configurator zorgt ervoor dat geïnteresseerden altijd een gepersonaliseerde aanvraag kunnen indienen.

Score Slider1
Score Slider2
Score Slider3
Score Slider4

Ervaar het zelf en vraag een proefplaatsing aan via de website

Bij Score begrijpen ze dat het belangrijk is om een stoel, stahulp, zadelkruk of taboeret uitgebreid uit te proberen voordat je een definitieve keuze maakt. Als je een specifieke zitoplossing van Score hebt gezien en je wilt graag weten of deze bij jouw wensen en behoeften past, dan kun je gebruikmaken van hun proefplaatsing. Deze proefplaatsing kun je aanvragen via hun website. Gedurende een periode van 2 weken kun je het product dan uitproberen in jouw eigen werkomgeving. Dit geeft je de kans om te ervaren hoe het product zich aanpast aan jouw lichaam en werkstijl en of het comfortabel en ergonomisch is.

score zitten
Visual

Maatwerk design met geavanceerd Umbraco CMS

In samenwerking met Score is een nieuwe frisse website ontworpen en ontwikkeld die ervoor zorgt dat klanten gemakkelijk en snel de juiste product keuze maken en alle relevantie informatie kunnen vinden. Ook dealers kunnen benodigde documenten en brochures downloaden en nieuwe potentiële dealers kunnen zich gemakkelijk aanmelden. De website is volledig beheersbaar met het Umbraco CMS, inclusief alle producten en de bijbehorende product configurator. Alle particuliere en zakelijke leads zijn direct inzichtelijk in de backoffice van Umbraco. Kortom, Score kan alles gemakkelijk en snel aanpassen waardoor de focus blijft op het helpen van klanten met de juiste zitoplossing!

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!