Doelgericht aanspreken van potentiële klanten die op zoek zijn naar een vaarvakantie.

Klant De Driesprong Yachtcharters Oplossing

Effectieve website gericht op het genereren van boekingen voor de boten van De Driesprong Yachtcharters.

Bekijk het resultaat
Project voor De Driesprong Yachtcharters

Al méér dan 60 jaar laat De Driesprong Yachtcharters mensen genieten op de Friese wateren

De Driesprong Yachtcharters, gevestigd in een prachtige regio van Nederland, heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het bieden van onvergetelijke vaarvakanties op het Friese water. Hun aanbod varieert van luxe jachten voor grote groepen tot intieme boten voor kleinere groepen, allemaal tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Driesprong Yachtcharters staat bekend om hun ongedwongen sfeer, technische dienst die 24/7 bereikbaar is en een klantvriendelijk team dat er alles aan doet om klanten een fantastische vakantie te bezorgen. 

Boot vinden en boeken

Op de website van De Driesprong Yachtcharters wordt de bezoeker door een heldere en eenvoudige navigatie geleid om de gewenste boot te vinden. Vanaf de homepage heeft de bezoeker direct de mogelijkheid om op basis van gewenste vertrekdatum, verblijfsduur en het aantal personen een geschikte boot te vinden. Unieke functie binnen de website is dat men meerdere boten met elkaar kan vergelijken en op die manier snel een keuze kan maken en de boeking kan starten. Binnen de website is het boekingsproces van 123boeken.nl volledig geïntegreerd om te zorgen voor een snelle en efficiënte manier van boeken.

Driesprong Slider5
Driesprong Slider1
Driesprong Slider2
Driesprong Slider3
Driesprong Slider4

Het resultaat

We ontwikkelden op basis van de nieuwe huisstijl een modern en overzichtelijk design. Door gebruik te maken van het Umbraco CMS en moderne web technologieën zijn de laadtijden en gebruikerservaring sterk verbeterd, wat een positieve invloed heeft op de online vindbaarheid en de conversie van de online marketing campagnes.

Een aantal highlights van de ontwikkelde boekingswebsite:

  • Boten vergelijken: bezoekers kunnen verschillende boten eenvoudig vergelijken
  • Integratie met boekingssysteem: boekingen worden direct verzonden naar reserveringsysteem 123boeken.nl
  • Last minutes: gemakkelijk en snel last minutes kunnen boeken
  • Reviews module: nieuwe reviews worden getoond op de website
Marco Roest Jachthaven
Quote mark
Door goede samenwerking weer een TOP resultaat gerealiseerd! Na eerdere positieve ervaringen met Speak, besloten om hen de opdracht te geven om onze nieuwe boekingswebsite te bouwen. Er is op een oplossingsgerichte manier meegedacht gedurende het proces, met een prachtige, functionele website als eindresultaat.

Marco Roest,
Commercieel manager

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!