Een gebruiksvriendelijke website inzetten voor een sterkere concurrentiepositie

 

 

Klant Fryslân Homes Oplossing

Een nieuwe intuïtieve website zorgt in combinatie met een nieuwe merkidentiteit, positionering en conceptdesign (door Mount) voor een sterkere concurrentiepositie voor Fryslân Homes.

Bekijk resultaat
Project voor Fryslân Homes

Sterkere concurrentiepositie

Een gebruiksvriendelijke website die bijdraagt aan een sterkere concurrentiepositie, dat was de opdracht. Fryslân Homes is specialist in aankoop, verkoop, verhuur en beheer van woningen in Friesland. Een markt die sterk in beweging is: de strijd om woningen was nog nooit zó hevig. Reden voor Fryslân Homes om met een frisse blik te kijken naar haar positionering.

Nieuwe identiteit en website

Mount heeft de nieuwe merkidentiteit, positionering en het conceptdesign verzorgd, waarna Speak het gehele UX/UI design, front-end en techniek van de nieuwe website heeft gerealiseerd. Om iedere doelgroep optimaal te bedienen is gebruik gemaakt van diverse interactiemodellen, zoals het inzetten van toptaken, mobile-first en less-is-more principes. Bezoekers worden verleid met een persoonlijke benadering, klantreviews en duidelijke call-to-actions.

01 Fryslanhomes Slider
02 Fryslanhomes Slider
03 Fryslanhomes Slider

Gekoppeld aan Skarabee

Speak heeft de website gerealiseerd op basis van het Umbraco CMS, een veilig en professioneel open source platform op basis van Microsoft .NET techniek. Een op maat gemaakte API koppeling met Skarabee importeert automatisch nieuwe woningen in de website. Daarna wordt de content automatisch verrijkt, zoals afstanden van de woning tot voorzieningen in de buurt. Dit bespaart Fryslân Homes niet alleen tijd, maar zorgt tevens voor relevante informatie voor de bezoeker.

Meer online marketing mogelijkheden

De nieuwe website biedt nieuwe mogelijkheden voor het verzamelen van statistieken, een goede organische vindbaarheid, de creatie van landingspagina’s en SEA campagnes. Dankzij dynamische call tracking is telefoonverkeer vanuit betaalde online campagnes inzichtelijk, waardoor advertenties nog beter bijgestuurd kunnen worden op rendement. Dit geeft Fryslân Homes dé extra slagkracht om verder te groeien.

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!