Gebruiksvriendelijke corporate website met koppeling naar externe softwaresysteem

Klant Stichting Kredietbank Nederland Oplossing

Een frisse en gebruiksvriendelijke corporate website met koppeling naar een extern softwaresysteem.

Bekijk resultaat
Project voor Stichting Kredietbank Nederland

Stichting Kredietbank Nederland

Een gebruiksvriendelijke corporate website met koppeling naar een extern softwaresysteem was de wens van Stichting Kredietbank Nederland, een sociale bank voor iedereen die te maken krijgt met schulden of met financiële vragen rondloopt. Door het inzetten van schuldhulpverlening, inkomensbeheer en kredietverlening helpt Kredietbank Nederland mensen op weg naar een financieel gezonde toekomst. Omdat iedere situatie anders is, kijkt Kredietbank Nederland altijd naar een persoonlijke oplossing. Financieel gezond zijn, worden en blijven. Daar staat Kredietbank Nederland voor.

Gebruiksvriendelijke corporate website

Samen met Kredietbank Nederland gingen we op zoek naar de balans tussen een uniforme uitstraling en de juiste mate van flexibiliteit om iedere bezoeker te bedienen. Zowel de techniek als het ontwerp van de website is volledig ingestoken op de beleving van de websitebezoeker. Dit kun je zien aan de effectieve menustructuur: uitermate geschikt voor mobiel en tablet, overzichtelijk en makkelijk om voor bezoekers snel de juiste informatie te vinden.

01 Kbnl Slider
02 Kbnl Slider

Toegankelijk en gebruiksvriendelijk CMS

Een van de wensen van Kredietbank Nederland was een krachtig maar een makkelijk te beheren CMS systeem zodat medewerkers makkelijk zelf content kunnen beheren, formulieren kunnen aanpassen en persoonsgegevens kunnen doorvoeren. Voor een gebruiksvriendelijke corporate website, maar ook andere web oplossingen werken wij met het Umbraco CMS. Dit beheersysteem is volledig naar wens in te richten, te koppelen aan bestaande systemen én eenvoudig in beheer.

Maatwerk functionalisteiten en koppelingen

Een ander verzoek vanuit Kredietbank Nederland was een koppeling tussen de formulieren van de nieuwe website en de Allegro software van Kred’it. Allegro ondersteunt primaire processen voor schuldhulpverleners. Dit zorgt ervoor dat medewerkers van Kredietbank Nederland altijd makkelijk inzage hebben in de gegevens en beschikken over actuele informatie.

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!