De nieuwe corporate website van SynVest zorgt voor een hoger rendement uit de landelijke marketing campagnes.

Klant SynVest Oplossing

Een website waar alles samenkomt op het gebied van de Nederlandse en Duitse vastgoedportefeuille, informatie over het beleggen in vastgoed en leads direct naar het HubSpot CRM worden verzonden.

Bekijk resultaat
Project voor SynVest

Maatwerk design met Umbraco CMS

In samenwerking met SynVest is een nieuwe professionele website gerealiseerd. Hart van de website zijn de vastgoedportefeuilles die door SynVest worden beheerd. De informatie geeft de prospects een transparant beeld van de portefeuilles in Nederland en Duitsland. Daarnaast fungeert de website als kenniscentrum over beleggen in vastgoed. Door het inzetten van relevante content in de vorm van veelgestelde vragen, blogs en een uitgebreide begrippenlijst wordt organische vindbaarheid in zoekmachines vergroot. Per pagina is een heldere doelstelling gedefinieerd en zijn de bijbehorende call-to-actions opgesteld. Informatie- en contactaanvragen worden automatisch doorgezet naar het HubSpot CRM.

01 Synvest Slider
02 Synvest Slider
03 Synvest Slider

Highlights van de oplossing

De website van SynVest kent een paar unieke kenmerken welke Speak realiseerde binnen de digitale oplossing.

  • Koppeling met HubSpot CRM
  • Directe koppeling met Trustpilot
  • Technische geoptimaliseerd (SEO) met structured data
Synvest Hero
Quote mark
We werken al bijna een jaar samen met Speak voor onze website, waarbij we deze gezamenlijk hebben gelanceerd en voortdurend ontwikkelen. De samenwerking kenmerkt zich door efficiënte en aangename communicatie, met snelle en oplossingsgerichte respons. Speak heeft consistent flexibiliteit getoond en proactief meegedacht om de website naar onze behoeften te optimaliseren. We zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en kijken uit naar verdere samenwerking met Speak.

Annelies Smink,
Marketing Manager, SynVest

Het resultaat

Door de website te ontwikkelen op basis van het Umbraco CMS is een veilige, onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke website gerealiseerd. Het design sluit aan bij de huisstijl van SynVest.

In samenwerking met de marketingpartner van Synvest is de website volledig geoptimaliseerd voor de online campagnes en technische geoptimaliseerd voor een optimaal rendement op het gebied van SEO.

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!