Professionele corporate website voor de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen

Klant Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) Oplossing

Professionele corporate website voor de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

Bekijk het resultaat
Project voor Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA)

Branchevereniging vertegenwoordigd 90% van alle leaseauto's in Nederland

Als branchevereniging voor autoleasemaatschappijen vertegenwoordigt de VNA sinds 1983 het grootste deel van de Nederlandse autoleasemarkt. De VNA behartigt de belangen van haar leden en speelt een cruciale rol in de ontwikkeling en professionalisering van de leasebranche in Nederland.

De VNA behartigt niet alleen de belangen van Nederlandse autoleasemaatschappijen, de vereniging heeft ook een platformfunctie. Een lid van de VNA maak je deel uit van een krachtig netwerk van collega-ondernemers in een professionele branche. VNA onderhoudt goede relaties met relevante partijen in de publieke en private sector. Daarnaast worden ledenvergaderingen en bijeenkomsten met netwerkpartners georganiseerd. Ook is de VNA aanspreekpunt voor vragen en advies op juridisch, fiscaal en vakinhoudelijk vlak.

Toekomst bestendig voor accurate informatievoorziening

In samenwerking met Marck Agency, verantwoordelijk voor het design, is een nieuwe corporate website gerealiseerd voor de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen gerealiseerd. Het doel van de website is om alle belanghebbenden te voorzien van informatie over actuele thema's. Daarnaast fungeert de website als kenniscentrum door het verstrekken van feiten & cijfers over de leasemarkt. Door het publiceren van relevante content in de vorm van veel gestelde vragen en actualiteiten wordt organische vindbaarheid in zoekmachines vergroot.

VNA Slider1
VNA Slider2
VNA Slider3
VNA Slider4

Het resultaat

We hebben de corporate website in zijn geheel vernieuwd met als resultaat een professionelere uitstraling, efficiënter beheer van de website, verbeterde online vindbaarheid en gebruikerservaring.

We realiseerden op basis van een modern design de website voor de branchevereniging voor autoleasemaatschappijen. Door gebruik te maken van het Umbraco CMS en moderne webtechnologieën zijn de prestaties van de website sterk verbeterd, wat een positieve invloed heeft op de online vindbaarheid en gebruikerservaring.

Dynamische grafieken met feiten & cijfers worden binnen het CMS beheerd en visueel gepresenteerd bij actuele thema's en de kerngebieden van de branchevereniging.

Enkele highlights van de corporate website:

  • Dynamische grafieken: aanmaken van grafieken en visueel presenteren van data uit de leasebranche

  • Perfecte gebruikerservaring en laadsnelheid: geoptimaliseerd volgens de Core Web Vitals van Google

  • Technische geoptimaliseerd (SEO) met structured data: hogere Google-ranking voor veel gestelde vragen en actuele onderwerpen

VNA Quote
Quote mark
Door hun expertise, nuchtere aanpak, het werken met één aanspreekpunt en het snelle schakelen hebben wij een heel fijne samenwerking gehad tijdens de bouw van onze nieuwe website. En dat resultaat is zichtbaar in een fantastische nieuwe website! Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Leontien van Honk,
Communicatieadviseur

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!