Score Hero
Score Hero

De vernieuwde website met product configurator van Score zorgt ervoor dat altijd de juiste keuze wordt gemaakt.

Samen met Score hebben wij een frisse en moderne website gerealiseerd gericht op het versterken van het merkimago, het verschaffen van gedetailleerde productinformatie en het genereren van leads. De vernieuwde product configurator zorgt ervoor dat geïnteresseerden altijd een gepersonaliseerde aanvraag kunnen indienen.

Bekijk hier het resultaat >

Optimaliseer jouw welzijn op je werkplek

Gezond zitten en lekker werken, zodat jij je fit en soepel voelt. Dat is het doel van Score. Om dit te realiseren, ontwikkelt en produceert Score ergonomische zitoplossingen en opties die het verschil maken. Want bewegen is belangrijk, maar zitten moet óók gezond kunnen zijn. Speak is gevraagd om samen met Score een nieuwe website te ontwikkelen die bijdraagt aan dit doel.

 

Maatwerk design met geavanceerd Umbraco CMS

In samenwerking met Score is een nieuwe frisse website ontworpen en ontwikkeld die ervoor zorgt dat klanten gemakkelijk en snel de juiste product keuze maken en alle relevantie informatie kunnen vinden. Ook dealers kunnen benodigde documenten en brochures downloaden en nieuwe potentiële dealers kunnen zich gemakkelijk aanmelden. De website is volledig beheersbaar met het Umbraco CMS, inclusief alle producten en de bijbehorende product configurator. Alle particuliere en zakelijke leads zijn direct inzichtelijk in de backoffice van Umbraco. Kortom, Score kan alles gemakkelijk en snel aanpassen waardoor de focus blijft op het helpen van klanten met de juiste zitoplossing!Meer weten over deze case of de mogelijkheden?

Neem direct contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Prev FH Klantenportaal
Fryslân Homes
Kandidatentool
Werken Bij Website (1)
24/7 Kooi
Werken-bij website
Kbnl Featured
Kredietbank Nederland
Corporate website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.