Altijd actueel inzicht via een veilig klantenportaal 

 

 

Klant Vivet Oplossing

Met een overzichtelijk en veilig Klantenportaal kan Vivet haar participanten voorzien van de meest actuele informatie en tevens haar eigen administratielast verlagen.

 

Project voor Vivet

Veilig klantenportaal voor Vivet

Vivet groeit en daarmee ook het aantal informatieverzoeken vanuit de deelnemende participanten. Dit heeft tevens gevolgen voor de administratieve handelingen van Vivet. Dat is voor het bedrijf de reden geweest om Speak te benaderen voor het ontwikkelen van een overzichtelijk en veilig klantenportaal. Hiermee kan Vivet haar participanten ten alle tijden van de meest actuele informatie voorzien en tevens haar eigen administratielast verlagen.

Veilig klantenportaal

Het portaal bevat vertrouwelijke informatie, daarom is beveiliging van zowel klantenportaal als het Umbraco CMS van essentieel belang. Naast het koppelen van een SSL-certificaat is er tweefactorauthenticatie (2FA) toegepast. Dit is een extra verificatiemethode bij het inloggen van gebruikers, wat de kans op fraude, gegevensverlies of identiteitsdiefstal aanzienlijk verkleind. Door middel van IP-whitelisting kunnen alleen medewerkers van Vivet inloggen in het Umbraco CMS vanaf de door hun opgegeven locaties. Voor de documentbeveiliging is een geavanceerde encryptiemethodiek toegepast. Kortom, een veilig klantenportaal met beveiliging van vertrouwelijke informatie.

01 Vivet Slider 1280X840
02 Vivet Slider 1280X840

Professionele en betrouwbare uitstraling

Het door Speak ontwikkelde klantenportaal heeft een professionele en een betrouwbare uitstraling gekregen die aansluit bij de website van Vivet. Het klantenportaal is geheel responsive, zodat deze gebruiksvriendelijk werkt op elk apparaat (smartphone, desktop en tablet). Participanten van Vivet kunnen binnen het klantenportaal relevante projectontwikkelingen volgen en rapportages geven eenvoudig inzicht in hun beleggingen. Bij nieuwe beschikbare documenten krijgt de participant automatisch bericht per e-mail.

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!