Gebruiksvriendelijke website voor MindUp

Klant MindUp Oplossing

Na eerdere succesvolle samenwerkingen met GGZ, waar MindUp een onderdeel van is, mochten we de huidige website van MindUp in een nieuw, verfrissend en modern design gieten.

Bekijk resultaat
Project voor MindUp

MindUp

Een gebruiksvriendelijke en veilige website is voor MindUp belangrijk. Als onderdeel van GGZ Friesland begeleiden zij mensen met een psychische beperking die hen in de weg zit bij het wonen, werken en meedoen in de samenleving. Ze ondersteunen hun cliënten op hun weg naar herstel. Met een specialistische aanpak, team gedreven medewerkers en een samenwerking met behandelaren en collegiale instellingen is MindUp dé organisatie voor (woon-) begeleiding en dagbesteding in Friesland. 

Succesvolle samenwerking

Na een aantal eerdere succesvolle samenwerkingen heeft GGZ Friesland Speak opnieuw gevraagd voor het ontwikkelen van een professionele website voor MindUp, onderdeel van GGZ Friesland. De huidige website hebben we in een nieuw, verfrissend en modern design gegoten waarbij de nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. 

01Mindup Slider
02Mindup Slider
03Mindup Slider

Gebruiksvriendelijke website-structuur

Speak werkt met het Umbraco CMS. Dit CMS is gebruiksvriendelijk, behaalt uitstekende prestaties en is zeer geschikt voor de meest moderne webdesigns. De uitdaging bij de realisatie van de website lag bij de structuur van de website: hoe zorg je dat de verschillende doelgroepen van MindUp de juiste informatie vinden? Hiervoor hebben we een less-is-more interactiemodel toegepast zodat elke doelgroep in één opslag snel en efficiënt de juiste informatie voor zich heeft. Door iedere doelgroep zijn eigen ‘homepage’ te geven, is er een eenduidige en gebruiksvriendelijke structuur ontstaan.

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!