Internationale Website Laten Maken
Internationale Website Laten Maken

Professionele en eigentijdse website voor Marinus Machinebouw

Marinus Machinebouw is een familiebedrijf gevestigd in Bakkeveen dat door de passie voor techniek is uitgegroeid tot een machinebouwer die zich richt op het ontwerpen en bouwen van houtbewerkingsmachines voor de parket- en timmerindustrie. Met meer dan 25 jaar ervaring is Marinus Machinebouw erin geslaagd om machines van uitstekende kwaliteit te bouwen. Houtbewerkingsmachines die voortreffelijk presteren en waar wereldwijd de klanten van Marinus Machinebouw hun voordeel mee doen.

Internationale corporate website

Om de wereldwijde doelgroep te bereiken heeft Speak de opdracht gekregen om een meertalige corporate website met modern design te ontwikkelen. Het aanbod van de door Marinus Machinebouw ontwikkelde machines staat centraal en worden professioneel gepresenteerd. Doelstelling is dat de website zorgt voor het eerste contact met geïnteresseerde partijen en bijdraagt aan het verhogen van het aantal kwalitatieve leads.

Beleving door beeld

Eén van de belangrijkste uitgangspunten voor het ontwerp was het prominent tonen van de houtbewerkingsmachines. Door gebruik te maken van een full-page design worden de machines uitstekend weergeven wat bijdraagt aan de juiste beleving voor de bezoekers van de website. Ook wordt er gebruik gemaakt van 3D animaties (gerealiseerd door Artsis 3D) om de bezoeker een uitstekend beeld te geven van de werking en het product dat een machine kan produceren.

Professioneel en responsive

Door de website volledig responsive op te zetten is de website op elk gewenst apparaat perfect bruikbaar. In bepaalde gevallen is het niet wenselijk dat exact dezelfde elementen van een pagina ook op de mobiele weergave worden getoond, dit komt niet ten goede aan de gebruikerservaring. Voorbeeld hiervan is dat een technische afbeelding van een machine op de mobiele weergave op een andere manier getoond dient te worden ten opzichte van de desktopweergave. Binnen het Umbraco CMS heeft Marinus de mogelijkheid om per element te kiezen binnen welke responsive weergave (smartphone-, tablet- en desktopweergave) het element getoond moet worden.

Meertalige website beheren in één CMS

Het beheren van de meertalige website kan eenvoudig en snel door middel van het Umbraco CMS. Binnen één en hetzelfde CMS kan per taal de website volledig naar wens worden ingericht. Ook alle pagina’s zijn met behulp van het Speak-grid volledig naar wens in te richten door gebruik te maken van functionele blokken.

Online marketingcampagnes

Zowel kwantitatieve als kwalitatieve bezoekersdata wordt met de nieuwe websites verzameld en geanalyseerd t.b.v. usability en optimalisatie van online campagnes. Als onderdeel van een doelgerichte internetstrategie heeft Speak internationale SEA campagnes ingericht. Het specialistische aanbod van Marinus Machinebouw wordt onder de niche doelgroep onder de aandacht gebracht met als doel het genereren van kwalitatieve leads.

Menno Hoomans: "Geweldig resultaat. Bij Speak hebben wij de opdracht uitgezet om een compleet nieuwe website voor ons te ontwerpen. Inclusief een moderne back-end, SEO en SEA optimalisatie. Gaande het proces heeft Speak onze gewenste aanpassingen professioneel en vlot opgepakt. Al met al staat er een geweldig mooie visueel informatief ingerichte website die de juiste uitstraling heeft en ons de juiste informatie levert."


Bekijk het resultaat op Marinus-powermax.nl en Marinux-powermax.com

Meer weten over deze case of de mogelijkheden?
Neem contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Werken Bij Website (1)
24/7 Kooi
Werken-bij website
Kbnl Featured
Kredietbank Nederland
Corporate website
0000405 Rh Logic 400
Ergoweb
Webshop
Gardena Thumb 01
Gardena
Website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.