Internationale corporate website

Klant Kooi Oplossing

Voor Kooi ontwikkelde Speak een professionele corporate website op basis van het Umbraco CMS.

Bekijk resultaat
Project voor Kooi

Rest Assured met 24/7 Kooi Camerabewaking

Kooi beschikt over ruim 220 medewerkers die zich in 25 Europese landen inzetten voor de beste tijdelijke mobiele camerabeveiliging en broeidetectie. Vanuit 14 eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk en Spanje leveren ze elke dag een bijdrage aan de bouw van de toekomst. Zo voorkomen ze diefstal en schade bij jouw bouwplaats of locatie. De UFO’s en RED’s hebben al meer dan 36.000 sites binnen en buiten Europa beveiligd.

Internationale corporate website

In samenwerking met Kooi en Sprog hebben wij een professionele corporate website ontworpen en ontwikkeld, met een focus op meertaligheid en internationale vindbaarheid. Om elke doelgroep een optimale bezoekerservaring te bieden zijn mobile-first en less-is-more interactiemodellen toegepast. De call-to-actions zorgen voor een persoonlijke touch en zijn conversiegericht: er kan direct contact opgenomen worden met een adviseur van Kooi. Daarnaast meet dynamische call-tracking telefonische conversies ter optimalisatie van alle marketinginspanningen.

Kooicorp Slider1
Kooicorp Slider2
Kooicorp Slider3

Internationaal samenwerken: 8 websites, 1 beheeromgeving

Kooi is wereldwijd actief: meertaligheid (en vindbaarheid) van de corporate website is een belangrijk speerpunt. De websites zijn gerealiseerd in één Umbraco CMS omgeving, waardoor alle talen en gedeelde media eenvoudig aanpasbaar zijn. Een slimme toekenning van gebruikersrechten geeft elke medewerker toegang tot alleen de gewenste onderdelen. Daarnaast biedt het betrouwbare en veelzijdige Microsoft .NET Umbraco CMS Kooi alle mogelijkheden om klantportalen, apps, CRM- en ERP software te koppelen aan de corporate website.

Kooi Banner
Quote mark
De samenwerking met Speak en Sprog is ons goed bevallen. Sprog heeft het creatieve concept en het design vormgegeven. Speak heeft ons tijdens het gehele interactie- en designtraject geadviseerd en de volledige technische oplevering gerealiseerd.

Jorrit Jan de Jong,
Online Marketeer bij Kooi

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!