Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Een belangrijk onderdeel van online marketing is zoekmachine-optimalisatie. Zoekmachine-optimalisatie zorgt voor een betere vindbaarheid van jouw website! En beter vindbaar, betekent meer bezoekers en kwalitatief betere bezoekers. Ze zochten namelijk naar jouw bedrijfsnaam of een product of dienst en kwamen zo op jouw website terecht! In de praktijk blijkt dat het bedrijven vaak niet lukt.. 

 • zoekmachine optimalisatie

Waar begint de zoekmachine-optimalisatie reis?

Waarom lukt het jou niet om niet goed gevonden te worden? Er zijn namelijk veel elementen waarop zoekmachines waarde toekennen aan jouw website en pagina’s. Daarom beginnen wij met een uitgebreide analyse om te kijken waar wij kunnen beginnen met optimaliseren. We beginnen vaak bij de techniek van de website. Dit is de fundering, de heilige graal. Wij zien vaak in de praktijk dat verouderde of slechte websites laag scoren op onze techniek checklist. Oudere websites staan dan ook vaak lager in zoekmachines dan websites die wel (blijven) voldoen aan de nieuwste technieken in zoekmachine land. 

De inhoud en structuur van jouw website

Naast de techniek is de inhoud van de website erg belangrijk. Wat is het onderwerp, zijn alle website technieken goed op het onderwerp afgestemd? Zijn er subonderwerpen beschikbaar? Wordt het onderwerp verpakt in een goed verhaal? Komt de boodschap goed over op de bezoekers? Zijn er ook afbeeldingen en filmpjes beschikbaar over het onderwerp? Als bovenstaande vraagtekens al niet goed beantwoord kunnen worden voor websitebezoekers, laat staan voor zoekmachines. 

Gevonden worden op jouw naam en product/dienst

Samen met ons gaat jouw website beter presteren in zoekmachines. Wij weten precies op welke knoppen wij moeten drukken en jij weet als geen ander waar jouw product of dienst voor staat! Samen zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf en product of diensten hoger in Google komt te staan. 

Contact
Wil je meer weten over zoekmachine-optimalisatie? Neem contact met ons om jouw website hoger in zoekmachines terug te vinden. 

Cases
 • Pansite Nederland Magento webshop
  Solar Systemen
  Werktijd Uitzendburo
  Intersport de Leeuw
 • Magento webshop Misenta
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
  Online marketing voor SolidoMano
 • Olea Hof
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
  Limburgia
  Bacardi Nederland
 • Wordpress website voor Mavasol
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  SmiLease
 • Filtersbestellen Magento webshop
  Balanza
  De Friese Wouden
 • Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
  Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental