Intranet Laten Bouwen
Portal Laten Bouwen


Veilig communiceren met jouw organisatie en klanten

Een intranet of extranet is dé digitale oplossing om veilig te communiceren met jouw organisatie of klanten. Het is centraal, actueel en altijd bereikbaar. Voor beide varianten beschikt Speak over de technische know-how om jouw intranet of extranet te ontwikkelen zoals jij voor ogen hebt!

Intranet of een extranet laten bouwen

Met een intranet kun je interne informatie tussen medewerkers breed beschikbaar maken en gemakkelijk uitwisselen. Dit stelt medewerkers in staat om op kantoor, thuis of welke locatie dan ook de informatie te benaderen en te gebruiken. Tevens is het een makkelijke manier om vertrouwelijk gegevens en kennis te delen met je collega's. Met een extranet stimuleer je de samenwerking tussen je organisatie en de buitenwereld. Klanten, partners, leverancier of andere relaties krijgen door middel van eigen inloggegevens toegang tot, voor hen, specifieke informatie. De weg naar de juiste informatie wordt korter en de zelfredzaamheid van je klanten groter. 

Centraal, actueel en altijd bereikbaar

Voor het ontwikkelen van een geslaagd intranet of extranet bepalen we samen met jou de digitale strategie. Aan de hand van de gekozen strategie vormen we de meest geschikte customer journey en wordt het belangrijk om de functionaliteiten samen te bepalen. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk dashboard, nieuws- en agendafunctie, samenwerken of een chatfunctie voor een intranet. Heb je voor het extranet programma's draaien die moeten kunnen communiceren met het extranet? Dat kan: wij verzorgen alle koppelingen met software. 

Cases
GGZ Featured 01
GGZ Friesland
Intranet
Shutterstock 1395262844
Kredietbank Nederland
Webportaal schuldhulpverlening
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.