Webshop Leasen

Een ondernemer heeft vaak te maken met forse kosten als het gaat om een professionele webshop. Speak begrijpt dat als geen ander en daarom hebben wij daar een oplossing voor bedacht. Bij Speak kun je namelijk je webshop leasen voor een vast laag bedrag per maand.

 • webshop leasen

Goed en snel van start tegen een laag tarief

Bij Speak kun je een professionele webwinkel leasen voor een vast bedrag per maand. Je bespaart aanzienlijk op de opstartkosten maar levert niet in op kwaliteit. Doordat je de investering niet in één keer hoeft te betalen, houd je geld over om te ondernemen. Daar ben je namelijk goed in.

Voordelen Speak t.o.v. Lightspeed SEOshop of Prestashop

1. Grotere kans van slagen

Je webshop wordt op maat gebouwd volgens jouw wensen en functionaliteiten zodat deze aansluit bij jouw doelgroep.  Hij is gebruikersvriendelijk, geschikt voor alle apparaten (responsive) en heeft een lage laadtijd. Dit zorgt voor een goede vindbaarheid in zoekmachines en hoge conversiepercentages (dus extra verkoop).

2. Webshop wordt jouw eigendom

Na de afgesproken leaseperiode is de webshop helemaal van jou. Je kunt er mee doen wat je wilt. Ook je maandelijkse kosten zullen dan fors afnemen.

3. Geen beperkingen

Wij leggen je geen restricties op. Vul je webshop met oneindig veel producten. Elke gewenste functionaliteit of koppeling kunnen we voor je realiseren.

4. Online marketing ondersteuning

Marketing is essentieel voor meer verkopen. Je krijgt van Speak gratis online marketing advies van gecertificeerde specialisten. Hulp nodig? Geen probleem: wij staan voor je klaar!

5. Je webshop wordt kant en klaar opgeleverd

Je webshop is klaar voor gebruik, het enige wat je nog hoeft te doen is zorgen dat je de producten in de webshop plaatst.

Webshop voorbeelden

 • magento webshop leasen
 • webshop huren leasen
 • webshop abonnement

Hoe nu verder?

Je wilt gelijk beginnen met een professionele webshop en de investering laag houden? Voordat we een passend maandbedrag aan kunnen bieden is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

Cases
 • Wieke Wonen
  Friesland College
  Intersport de Leeuw
  Magento webshop Misenta
 • Pansite Nederland Magento webshop
  Limburgia
  Solar Systemen
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
  Filtersbestellen Magento webshop
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
 • Holland webwinkel Magento webshop
  Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  Lely Consumables