Webshops die aansluiten: Maatwerk

Wij kunnen elke gewenste webshop, functionaliteit of koppeling voor je ontwikkelen. Onze gecertificeerde ontwikkelaars zijn zeer gedreven in het bouwen van maatwerkoplossingen. We zouden een shop kunnen bouwen die geschikt is om aan te sluiten op eigen voorraad en productiesystemen. Wat we ook kunnen doen is een tool bouwen voor je webshop waarmee men bijvoorbeeld vlaggen of T-shirts kan ontwerpen en bestellen.

Werkwijze

Op basis van je wensen in functionaliteit, uitstraling en CMS wordt een wireframe en functioneel ontwerp opgesteld. Op basis van het wireframe en input vanuit het functioneel ontwerp kan Speak stap voor stap een maatwerk webshop bouwen. Alle elementen zoals Call-to-Action, kleuren, indeling zullen perfect op elkaar afgestemd zijn. Een functioneel ontwerp is dus cruciaal voor een goede en snelle werking van jouw webshop.

Speak en maatwerk

Speak heeft ervaring met maatwerk gebaseerd op WordPress, Magento, Umbraco en Speakpoint  (het eigen gebouwde CMS van Speak). Van jouw unieke eisen en wensen worden wij enthousiast. Onze programmeurs hebben veel ervaring met maatwerk en zijn Magento gecertificeerd. Of je nu wilt automatiseren of maatwerkkoppelingen tot stand wilt laten komen, wij helpen je er bij.

Voorbeelden maatwerk webshops

Enkele voorbeelden van op maat ontwikkelde webwinkels, ontwikkeld door Internetbureau Speak:

 • maatwerk magento webshop
 • webshop op maat met cms

Hoe nu verder?

Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

Cases
 • Holland webwinkel Magento webshop
  Wieke Wonen
  Limburgia
  Solar Systemen
 • Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Lely Consumables
  Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
 • Friesland College
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
  Pansite Nederland Magento webshop
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • Intersport de Leeuw
  Filtersbestellen Magento webshop
  Magento webshop Misenta