Maatwerk is: webshops die aansluiten!

Wij kunnen elke gewenste webshop, functionaliteit of koppeling voor je ontwikkelen. Onze gecertificeerde ontwikkelaars zijn zeer gedreven in het bouwen van maatwerkoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een shop die perfect aansluit op je voorraad en productiesystemen. Een ander mooi voorbeed is het bouwen van een tool voor je webshop waarmee men bijvoorbeeld vlaggen of T-shirts kan ontwerpen en bestellen. Alles is mogelijk!

Werkwijze

Op basis van je wensen in functionaliteit, uitstraling en CMS wordt een wireframe en functioneel ontwerp opgesteld. Op basis van het wireframe, en input vanuit het functioneel ontwerp, kan Speak stap voor stap een maatwerk webshop bouwen! Alle elementen zoals call-to-action, kleuren, indeling zullen perfect op elkaar afgestemd zijn. Een functioneel ontwerp is dus cruciaal voor een goede en snelle werking van jouw webshop! Enkele voorbeelden van op maat ontwikkelde webshops, ontwikkeld door Internetbureau Speak:

 • maatwerk magento webshop
 • webshop op maat met cms

Hoe nu verder?

Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs! Regel jij de koffie?

Cases
 • Beregeningsspecilast Magento webshop
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Benneboom.nl - Magento 2 webshop
  TsjechiƫXperience - Magento 2 webshop
 • Lely Consumables
  Solar Systemen
  Filtersbestellen Magento webshop
  Zalmkoerier.nl Magento 2 webshop
 • Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  Friesland College
  Mijnparfum.nl - Magento 2 webshop
  Holland webwinkel Magento webshop
 • Intersport de Leeuw
  Wieke Wonen
  Limburgia