De nieuwe maatwerk website van Cadix zorgt ervoor dat een hogere conversie wordt behaald.

Klant Cadix Oplossing

Een nieuwe website waar alles samenkomt op het gebied van cursusinformatie en consultancy voor het verbeteren van ontwerpprocessen voor bedrijven in de (werktuig)bouw en civiele techniek.

Bekijk resultaat
Project voor Cadix

Verbeteren van ontwerpprocessen in de (werktuig)bouw en civiele techniek

Het verbeteren van ontwerpprocessen voor bedrijven in de (werktuig)bouw en civiele techniek door middel van ontwerp- en beheersoftware, dat is wat Cadix al meer dan 25 jaar doet. Daarbij biedt Cadix consultancy en een breed scala hoogwaardige scholingstrajecten en cursussen aan in heel Nederland. Cadix was toe aan een nieuwe website die beter aansluit bij de identiteit en ging hiervoor opzoek naar een partner die sterk is in design en techniek. Een partij die in staat is om de klantbeleving aan te laten sluiten op de waarden van het bedrijf. Speak bleek voor hen de beste match te zijn. 

Koppeling met ERP en powered by Umbraco

Cadix heeft voor het optimaal uitvoeren van haar dienstverlening een maatwerk ERP (CAS) ontwikkeld. Binnen het CAS (cursusadministratiesysteem) worden alle processen rondom het organiseren van de cursussen geborgd. Alle relevante cursusdata, prijzen en locaties worden binnen het CAS aangemaakt en direct automatisch doorgezet naar de website. Inschrijvingen worden vanuit de website direct automatisch doorgezet naar het CAS. 

01 Cadix Slider
02 Cadix Slider
03 Cadix Slider

Highlights van de oplossing

De nieuwe website van Cadix, gerealiseerd op basis van het Umbraco CMS, bevat een aantal specifieke punten die deze digitale oplossing uniek maken.

  • Koppeling met maatwerk ERP
  • Compleet design en bijbehorende visuals
  • Google Analytics 4 Data Layer implementatie
Cadix Hero
Quote mark
“Ik ervaar de samenwerking tussen Speak en Cadix als zeer prettig! De lijnen zijn kort, de communicatie is duidelijk en er wordt snel gehandeld. Verder is de organisatie transparant en eerlijk, wat zeer prettig is. Kortom: tevreden met de eindresultaat en het huidige contact!“

Femke,
Communicatieadviseur

Het resultaat

Door de website te ontwikkelen op basis van Umbraco is een veilige, onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke website gerealiseerd. Het design sluit aan bij de totale dienstverlening van Cadix. 

Ook is de wijze van data-analyse aangepakt, waardoor er nog meer inzicht is in het gedrag van de bezoeker van de website en bijgestuurd kan worden om het online resultaat te verbeteren.

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!