Informatieve en doelgerichte website voor Linde College

Klant Linde College Oplossing

Een website die op snelle en intuïtieve wijze informeert en daarbij bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen van het Linde College.

Bekijk resultaat
Project voor Linde College

Het Linde College

Voor het Linde College, een regionale scholengemeenschap in Wolvega, mocht Speak een informerende doelgerichte website realiseren. Uniek aan de school is het brede onderwijsaanbod (vmbo, havo en vwo) en dat alle leerlingen onderwijs krijgen in hetzelfde lesgebouw. Leerlingen kiezen een opleiding die past bij hun interesse en talenten maar blijven hierbij leeftijdsgenoten ontmoeten die een andere keuze hebben gemaakt: in het voorbijgaan, bij projecten of excursies. 

Corporate website als belangrijk voorlichtingskanaal

De website is één van de belangrijkste voorlichtingskanalen van het Linde College. Het uitgangspunt van de website is om de verschillende doelgroepen snel en op een intuïtieve manier te voorzien van de gewenste informatie. 

 

01 Lindecollege Slider
02 Lindecollege Slider

Doelgericht

Er zijn een aantal doelgerichte acties (conversies) in de site verwerkt die bijdragen aan de doelstellingen van het Linde College:

 

  • Aanmeldingen voor voorlichtingsactiviteiten
  • Contact opnemen met een contactpersoon
  • Invullen van een contactformulier

Gericht op potentiële en zittende leerlingen

Door middel van een eigentijds en aansprekend design worden de primaire doelgroepen enthousiast gemaakt voor het Linde College en geïnformeerd over de voorlichtingsactiviteiten. De doelgerichte website voegt belangrijke waarde toe voor het Linde College doordat het enerzijds de eerste kennismaking is met het aanbod van het Linde College en anderzijds doordat het de poort is naar de digitale informatievoorziening voor de zittende leerlingen, hun ouders/verzorgers en medewerkers.

 

Visual

Het beheren van de website

Door de website te bouwen op het intuïtieve open source Umbraco CMS is het beheer van de website zeer eenvoudig. Afbeeldingen kunnen op meerdere plekken hergebruikt worden dankzij automatische uitsneden. Aan elke pagina kan een specifiek contactpersoon gekoppeld worden met zijn of haar contactgegevens en een call-to-action. Elke pagina is volledig naar wens in te richten met de Grid-functionaliteit. Hierdoor is ook het beheren van de website geen grote uitdaging meer, waardoor deze gemakkelijk en snel up-to-date kan blijven.

Mark
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!