Kbnl Station Lr Spiegel 1274
Abstract Orange Background 01

Frisse corporate website voor Kredietbank Nederland

Stichting Kredietbank Nederland is een sociale bank. Kredietbank Nederland is er voor iedereen die te maken krijgt met schulden of met financiële vragen rondloopt. Door het inzetten van schuldhulpverlening, inkomensbeheer en kredietverlening helpt Kredietbank Nederland mensen op weg naar een financieel gezonde toekomst. Omdat iedere situatie anders is, kijkt Kredietbank Nederland altijd naar een persoonlijke oplossing. Financieel gezond zijn, worden en blijven. Daar staat Kredietbank Nederland voor.

Nieuwe corporate website

Met trots en blijdschap kregen wij opnieuw de uitdaging om in samenwerking met Kredietbank Nederland een frisse website te ontwikkelen. Opnieuw? Jazeker! De vorige website van Kredietbank Nederland hebben wij ook mogen ontwikkelen. Dat was een fijne en constructieve samenwerking die we mochten voortzetten!


Toegankelijk en gebruiksvriendelijk CMS

Samen met Kredietbank Nederland hebben we alle wensen en eisen op een rijtje gezet. Een van die wensen was een krachtig maar een makkelijk te beheren CMS systeem. Een CMS systeem waarin de medewerkers van Kredietbank Nederland makkelijk zelf content kunnen beheren, formulieren kunnen aanpassen en persoonsgegevens kunnen doorvoeren. Op basis van deze wensen hebben we gekozen voor het Umbraco CMS: volledig naar wens in te richten, te koppelen aan bestaande systemen én eenvoudig in beheer.

 

Maatwerk functionaliteiten en koppelingen

Een ander verzoek vanuit Kredietbank Nederland was een koppeling tussen de formulieren van de nieuwe website en de Allegro software van Kred’it. Allegro ondersteunt primaire processen voor schuldhulpverleners. Dit zorgt ervoor dat medewerkers van Kredietbank Nederland altijd makkelijk inzage hebben in de gegevens en beschikken over de nieuwste informatie.

Een resultaat om trots op te zijn

Samen met Kredietbank Nederland gingen we op zoek naar de balans tussen een uniforme uitstraling en de juiste mate van flexibiliteit om iedere bezoeker te bedienen. Zowel de techniek als het ontwerp van de website is volledig herzien en ingestoken op de beleving van de websitebezoeker. Dit kun je zien aan de effectieve menustructuur: uitermate geschikt voor mobiel en tablet, overzichtelijk en makkelijk om voor bezoekers snel de juiste informatie te vinden. Wij bedanken Kredietbank Nederland voor de fijne samenwerking, Eva Kramer-Tijsma voor de verhelderende animaties en Henri Vos voor de prachtige foto's!

Shutterstock 1395262844
Kredietbank Nederland
Webportaal schuldhulpverlening
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.