Internetbureau Friesland
Over Ons Mobiel


Full service internetbureau

Met internetbureau Speak maak jij de juiste keuze voor effectieve online communicatie. Bij Speak zetten wij ons in om vernieuwend en toonaangevend te zijn op het gebied van webapplicaties, internetmarketing, narrowcasting en mobiele applicaties. Vernieuwend door creatieve en kostenefficiënte oplossingen, toonaangevend door strategisch advies en solide service.

Gedreven vakspecialisten

Het multidisciplinaire team van Speak bestaat uit projectmanagers, vormgevers, ontwikkelaars, internetmarketeers en supportmedewerkers. We bedenken, ontwikkelen, en optimaliseren passende oplossingen voor ieder vraagstuk en doelstelling. Interesse om ons team te versterken? Bekijk onze vacatures!

.NET specialist en Umbraco Gold Partner

Speak is gespecialiseerd in resultaatgerichte webapplicaties op basis van het Microsoft .NET platform. Deze techniek is betrouwbaar, veilig en biedt oneindige mogelijkheden voor maatwerk en koppelingen. Voor het realiseren van websites en portalen zetten wij het Umbraco CMS in, webshops worden ontwikkeld op basis van Umbraco en nopCommerce en mobiele applicaties met Xamarin (cross-platform).


Friese nuchterheid sinds 2001

De roots van Speak liggen in Surhuisterveen, waar het in 2001 werd opgericht. Vooruitstrevend in digitale oplossingen, met een eigen multi-channel CMS. Vanwege het grote klantenbestand, met klanten door geheel Nederland en daarbuiten, is Speak in 2011 verhuist naar Heerenveen. In 2012 volgde een samenwerking met De Heeren, een succesvol en ervaren reclamebureau. Inmiddels zijn Speak en De Heeren samengevoegd.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vandaag nog contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Cases
Shutterstock 1395262844
Kredietbank Nederland
Webportaal schuldhulpverlening
SPAN Thumb 01
SPAN Groothandel
Scan en bestel App
Gardena Thumb 01
Gardena
Website
Baby Luiers Onlineluiers
Onlineluiers.com
Online marketing
Kbnl Featured
Kredietbank Nederland
Corporate website
247Kooi
24/7 Kooi
Corporate website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.