FC Featured 01
Mc Fc

Intuïtieve en doelgroepgerichte website voor het Friesland College

Snel op elk apparaat? Check. Gebruiksvriendelijk? Check. Voorzien van de nieuwste inzichten en technieken? Check. Dit én nog veel meer interessante functies hebben wij verwerkt in de gloednieuwe website van het Friesland College. De website staat, na een periode van hard werken en ontwikkelen, live.

Meer dan zes jaar geleden kregen wij al eens eerder de uitdaging om voor het Friesland College een website te realiseren. Deze website was behoorlijk veroudert en voldeed niet meer aan de eisen en wensen. Daarom hebben wij (opnieuw!) de opdracht gekregen om in samenwerking met het Friesland College een gloednieuwe website te realiseren! 

 

"We werken al sinds 2011 samen met Speak. De no-nonsense aanpak, het snelle schakelen en meedenken in de ontwikkeling van nieuwe concepten ervaren wij als erg prettig''


De opleidingen van het Friesland College komen letterlijk tot leven op de nieuwe website! Met behulp van prachtige foto’s en ruimtelijk opbouw heb je meteen een indruk van de méér dan 120 mbo-opleidingen die het Friesland College biedt. Middels een op maat gemaakte zoekfunctionaliteit vinden aanstormende talenten makkelijk en snel de juiste opleiding met bijbehorende informatie als inhoud, toelating en de kosten. Om deze informatie actueel te houden, is er een koppeling gerealiseerd met het studenteninformatiesysteem Eduarte en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). De opleidingsinformatie wordt eerst uit EduArte opgehaald, vervolgens opgeslagen in de website en kan indien gewenst altijd verrijkt worden. Als er vanuit het SBB belangrijke informatie over de opleiding beschikbaar is, wordt deze informatie automatisch toegevoegd.

 

''Door de adequate en eigentijdse werkwijze en het regelmatige contact hebben we samen met Internetbureau Speak het prachtige resultaat behaald dat nu online staat. We kijken uit naar de verdere samenwerking de komende jaren!" 

 

Een nieuw schooljaar betekent een nieuwe agenda vol evenementen, voorlichtingsmomenten en open dagen. De website is daarom voorzien van een op maat gemaakte agendamodule die gemakkelijk centraal te beheren is door medewerkers van het Friesland College. Het is mogelijk gemaakt om op iedere pagina in de website desgewenst specifieke agenda- en nieuwsitems te tonen. Hierdoor krijgen bezoekers informatie te zien die volledig aansluit bij het betreffende onderwerp of de betreffende school. Als bezoekers het makkelijk vinden, kan het aankomende evenement ook nog worden opgenomen in de agenda van de desbetreffende aanmelder.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.