Werken Bij Website (1)
Werken Bij Website

Werken-bij websites 24/7 Kooi

Kooi is met meer dan 150 medewerkers actief in 22 Europese landen voor de beste mobiele camerabeveiliging en broeidetectie. Om verder te groeien is de werving en selectie van nieuwe, ambitieuze medewerkers van wezenlijk belang. 

Effectieve werving en selectie

De werken-bij websites staan los van de corporate site en zijn gericht op het effectief aanspreken en overtuigen van potentiële werknemers. Via de website kun je online kennismaken met het Kooi DNA, vacatures bekijken en direct solliciteren. Dit is bewerkstelligd door de doelgroepgerichte interactie, de juiste tone-of-voice, ervaringen van werknemers en het gebruik van foto's en bedrijfsvideo's. 

Koppeling met Visma EasyCruit

Speak realiseerde de werken-bij websites op basis van het professionele en gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. Tevens is er een koppeling met Visma EasyCruit gerealiseerd, waardoor vacatures en sollicitaties op één centrale plek worden beheerd en afgehandeld. Vanuit Visma EasyCruit worden vacatures automatisch doorgezet naar alle internationale werken-bij websites en worden sollicitaties via de websites automatisch doorgezet naar Visma EasyCruit. Dit werkt efficiënt en buitengewoon prettig voor de HR-afdeling van Kooi. Joline Bloem, HR Manager bij Kooi: ''De samenwerking met Speak heb ik als zeer prettig ervaren. Met een informele sfeer en met humor worden deadlines goed gehaald en wordt er snel geschakeld na vragen of aanpassingen.''


Op dit moment wordt er door Kooi en Speak druk gewerkt aan de internationale werken-bij websites. 

Bekijk de Nederlandse werken-bij website op werkenbij.247kooi.nl

 

Meer weten over deze case of de mogelijkheden?
Lees verder over werken-bij websites of neem contact op voor vrijblijvend advies en/of een afspraak.

Kbnl Featured
Kredietbank Nederland
Corporate website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.