Systeem- en Netwerkbeheer

  • IT beheer friesland

Na het inrichten van je server(s), werkstation(s) en netwerkapparatuur is goed beheer belangrijk. Door op reguliere basis onderhoud te plegen aan je systemen en software voorkomen we dat kleine problemen zich gaan uiten in storingen. Ook houd het natuurlijk niet op na het plaatsen van netwerkapparatuur, daar begint het pas. Je hebt bijvoorbeeld net een nieuwe firewall en wil graag dat alle medewerkers vanuit huis op een veilige manier met de zaak kunnen verbinden, daar komen wij in beeld. 

Geen zorgen

Speak IT is voor jouw organisatie de juiste schakel als het gaat om je systemen en netwerken. Wij begeleiden, adviseren en beheren je netwerk op een nauwkeurige manier zodat je zonder zorgen kunt werken.

Servicecontract

Met een servicecontract heb je zekerheid en staan we altijd voor je klaar, zelfs als je slaapt. De voordelen van een servicecontract op een rijtje:

  • Vaste kosten per maand
  • Geen eigen ICT personeel nodig
  • Een vakkundige helpdesk
  • Directe hulp bij incidenten
  • Minimale downtime bij storingen

Volledig ontzorgd

Met volledig ontzorgd systeembeheer van Speak IT hoeft je eigen organisatie niet te beschikken over een eigen IT afdeling, dat nemen wij voor onze rekening. Je besteed op die manier het volledige systeembeheer aan ons uit.

Kleine en middelgrote organisaties
Bij kleine en middelgrote organisaties is vaak wel een systeembeheerder of netwerkbeheerder nodig maar niet full time. Speak IT kan het volledige systeem en netwerkbeheer voor je doen zodat je zelf geen personeel aan hoeft te nemen. Eén van de grote voordelen is dat je niet hoeft te investeren in kennis, training en aansturing.

Grote organisaties
Bij grotere organisaties is vaak een systeembeheerder aanwezig maar komt men wel eens kennis of handjes te kort. Ook daar hebben we een oplossing voor, onze gecertificeerde collega’s kunnen assisteren en helpen in bestaande omgevingen.

Hoe nu verder?

Denk je er aan om systeembeheer of netwerkbeheer werkzaamheden uit te besteden? Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?