Narrowcasting hardware

Voor een succesvolle narrowcasting omgeving heb je natuurlijk ook goede hardware nodig! Hardware dat geschikt is om een groot gedeelte van de dag aan te staan en hardware dat er mooi uit ziet. Maar bovenal hardware dat goed werkt! Speak kan je daarbij helpen. Wij zijn namelijk Gold partner van Philips en Pro partner van Sony.

 • narrowcasting hardware sony

A-merken hardware

In veel gevallen is het niet eens noodzakelijk om een losse media player te gebruiken bij de schermen. De software die wij gebruiken is geïntegreerd in het televisiescherm. De tussenkomst van losse apparaten is dus niet meer nodig! Dit bespaart jou kosten én onderhoud. In de gevallen waarbij een losse player wel nodig is kunnen wij helpen bij het leveren en het installeren daarvan. Wij leveren uitsluitend A merken zodat de hardware jaren meekan!

Installatie

Speak levert zoals gezegd alleen eersteklas systemen voor succesvolle narrowcasting. Naast de aanschaf van de hardware verzorgen we ook graag de configuratie en installatie. Elke situatie en ruimte is uniek en wij weten hoe wij daar mee om moeten gaan. Zo komt de boodschap nog krachtiger over op de doelgroep!

Hoe nu verder?

Denk je er aan om narrowcasting van ons af te gaan nemen of ben je nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

Cases
 • Kramp
  Beweging 3.0
  PéPé Snackservice
  NHL Hogeschool
 • Bibliotheek Kennemerwaard
  ROC Friese Poort
  Engie
  Antonius Ziekenhuis
 • OSG Singelland
  GGZ Friesland
  Olea Hof
  Rederij Doeksen
 • Wagenborg
  Noorderpoortcollege
  Hajé
  Novema TV