Narrowcasting Hardware
Narrowcasting 992X800


Narrowcasting hardware

Voor een succesvolle narrowcasting omgeving heb je goede hardware nodig. Hardware dat geschikt is, er mooi uitziet, maar bovenal hardware dat goed werkt. Speak kan je daarbij helpen.

Topkwaliteit schermen en players

Voor professionele en betrouwbare narrowcasting is goede hardware noodzakelijk. Als Gold Partner van Philips en Pro Partner van Sony leveren wij hardware van hoge kwaliteit. Hardware dat goed werkt en jaren mee kan. De meeste schermen hebben tegenwoordig geen losse media player meer nodig: de software die wij gebruiken is namelijk geïntegreerd in het televisiescherm. Dit bespaart jou kosten én onderhoud. Heb je wel een losse player nodig? Geen probleem: ook deze kunnen wij leveren.

Installatie van hardware

Naast de aanschaf van de hardware verzorgen we ook graag de configuratie en installatie van schermen en players. Elke situatie en ruimte is uniek en vraagt om een doordachte aanpak. Speak regelt jouw narrowcasting van A tot Z.

 

Cases
Dierenarts Sterkliniek Thumb
Sterkliniek Nederland
Narrowcasting
Shutterstock 433564669 (1)
OSG Singelland
Narrowcasting
Haje Thumb
Hajé
Narrowcasting
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.