Narrowcasting hardware

Voor een succesvolle narrowcasting omgeving heb je natuurlijk ook goede hardware nodig. Hardware wat geschikt is om een groot gedeelte van de dag aan te staan, hardware wat er mooi uit ziet maar bovenal hardware wat goed werkt. Speak kan je daarbij helpen.

 • narrowcasting hardware sony

A-merken hardware

Wij zijn namelijk partner van eersteklas hardware producenten. Speak is Gold partner van Philips en Pro partner van Sony. In veel gevallen is het niet eens noodzakelijk om een losse media player te gebruiken bij de schermen. De software die wij gebruiken is geïntegreerd in het televisiescherm. De tussenkomst van losse apparaten is dus niet meer nodig. Dat bespaart jou kosten en onderhoud. In de gevallen waarbij een losse player wel nodig is kunnen wij helpen bij het leveren en installeren daarvan. Wij leveren uitsluitend A merken zodat de hardware jaren meekan.

Installatie

Speak levert zoals gezegd alleen eersteklas systemen voor succesvolle narrowcasting. Naast de aanschaf van de hardware verzorgen we ook graag de configuratie en installatie. Elke situatie en ruimte is uniek en wij weten hoe wij daar mee om moeten gaan. Zo komt de boodschap nog krachtiger over op de doelgroep!

Hoe nu verder?

Denk je er aan om narrowcasting van ons af te gaan nemen, of ben je nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

Cases
 • Hajé
  Olea Hof
  PéPé Snackservice
  Bibliotheek Kennemerwaard
 • Rederij Doeksen
  OSG Singelland
  Engie
  GGZ Friesland
 • Beweging 3.0
  Wagenborg
  Kramp
  Noorderpoortcollege
 • Novema TV
  ROC Friese Poort
  NHL Hogeschool
  Antonius Ziekenhuis