Innovatieve narrowcasting voor Antonius Ziekenhuis

Speak realiseerde de afgelopen maanden, samen met onze opdrachtgever PTH Groep, voor Antonius Ziekenhuis meerdere innovatieve narrowcasting toepassingen (beeldschermcommunicatie) rondom het ziekenhuis.

In diverse wachtruimtes worden dynamische wachttijdindicaties getoond waarmee patiënten realtime geïnformeerd worden over de actuele wachttijden. Deze informatie wordt aangevuld met actuele NOS-headlines en een weerbericht zodat het systeem tevens dient als "wachtverzachter".

Daarnaast wordt er op diverse plaatsen gewerkt met dynamische bewegwijzeringen waarmee onder andere de reserveringen van diverse vergaderruimtes, via het bestaande reserveringsysteem, getoond worden op grote informatiezuilen. Een goed voorbeeld van het effectief hergebruiken van beschikbare content (in dit geval een bestaand reserveringssysteem)  waardoor er geen extra beheerscapaciteit nodig is.

De komende weken gaan gebruikt worden om  de verdere uitrol uit te voeren en nieuwe deelprojecten op te starten. Zo zullen onder andere de hoofdingang in Sneek worden aangepast zodat ook hier nog doeltreffender met patiënten en bezoekers kan worden gecommuniceerd.