Maak kennis met Bart-Jan

Sinds een paar weken heeft Speak er een front-end developer bij. Bart-Jan is bevlogen in wat hij doet. Als muzikant heeft hij al veel bereikt, maar als front-end developer is hij zich ook in rap tempo aan het ontwikkelen. Maak in dit artikel kennis met Bart-Jan...

Wat deed ik hiervoor?

Na een universitaire studie Geschiedenis en het Conservatorium maakte mijn liefde voor muziek dat ik als zelfstandige muzikant aan de slag ging. Ik heb tien jaar in Amsterdam gewerkt als drummer en drumdocent. Een paar jaar geleden hebben wij Amsterdam ingeruild voor het noorden van het land. Hier zijn wij allebei opgegroeid en kunnen we onze kinderen meer ruimte (en allebei een eigen slaapkamer) bieden.

Mijn carrièreswitch

Helaas moest ik de keuze maken om afscheid te nemen van mijn muziek-carrière. Omdat ik wel creatief bezig wil zijn en ik enthousiast werd gemaakt door mijn vrouw die ook front-end developer is, was mijn keuze snel gemaakt en ben ik diverse goed opgezette cursussen gaan volgen.

Hoe kwam ik bij Speak?

Ik heb diverse open sollicitaties verstuurd naar interessante bedrijven in de regio en kwam zo bij Speak terecht. Mijn assessment bleek ik erg goed te hebben gedaan en zo bood Speak mij een hele mooie kans als front-end developer. Speak is een professioneel bedrijf, waar gestructureerd en projectmatig wordt gewerkt. Dat is iets wat mij, als ritmisch persoon, natuurlijk aanspreekt. Ik ben blij dat er bij Speak oog en ruimte is voor nieuw talent en dat ik daardoor een onderdeel mag zijn van dit leuke bedrijf.

Wie is Bart-Jan nog meer?

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek van diverse stijlen. Daarnaast componeer ik stukken voor mijn eigen jazzkwartet. Drummen kan ik tijdelijk niet doen, maar zodra ik een geschikte ruimte heb gevonden, pak ik dat ritme ook graag weer op. Verder ben ik getrouwd en hebben mijn vrouw en ik 2 dochters (2,5 jaar en 8 maanden) die me aardig bezig houden. Wanneer er een momentje voor is, drink ik graag een wijntje en duik ik daarbij in de achtergrond van de desbetreffende wijn. Er worden erg interessante podcasts over wijn gemaakt.

Kennismaken?

Samen met mijn collega’s zet ik (interactie)designs om tot levendige en doelgerichte webapplicaties. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer jouw organisatie toe is aan een efficiënte webapplicatie met impact. Wie weet maken we dan binnenkort kennis met elkaar.