Maak kennis met Mark

Met trots kan ik vertellen dat ik vanaf afgelopen maandag werkzaam ben bij Speak als technisch accountmanager. Mijn naam is Mark Terpstra en kijk er naar uit om samen met onze klanten de best passende online oplossingen te ontwikkelen.

Na vele jaren aan de ‘andere kant van de tafel’, ik heb namelijk gewerkt bij het Friesland College en GGZ Friesland, sta ik vanaf nu voor je klaar om samen met mijn nieuwe collega’s de beste online oplossingen te ontwikkelen. Ons multidisciplinaire team projectmanagers, vormgevers, ontwikkelaars, internet marketeers en supportmedewerkers helpt jou graag op weg naar online resultaat!

Speak is een innovatief en dynamisch bedrijf, wat mij ontzettend leuk lijkt om voor te werken. De full service werkwijze van Speak trek ik graag door in het opbouwen, onderhouden en adviseren van mijn klantrelaties.

Het is gaaf om elke dag een kijkje in de keuken van onze klanten te kunnen nemen en om samen met een team van kundige collega's resultaatgerichte online oplossingen te mogen bedenken en realiseren.

Wie ben ik?

Ruim 33 jaar geleden geboren en opgegroeid in Nij Altoenae (20 kilometer boven Leeuwarden) en nu woonachtig in Goutum met mijn vriendin en zoontje. In mijn vrije uren doe ik aan CrossFit, maak ik regelmatig een rondje op de racefiets en speel ik graag een potje FIFA!

 

Mark
Persoonlijk kennismaken? Neem contact met mij op

Mark helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!