Revalidatiefriesland Featured
Mc Revalidatie Fr

Revalidatie APP voor Revalidatie Friesland

Revalidatie Friesland helpt volwassenen, jongeren of kinderen met complexe gevolgen van een aandoening, ongeval of ziekte om optimaal te revalideren. Iedere patiënt werkt met de behandelaren aan maximale zelfredzaamheid met als doel: deelname aan de samenleving. De vraag van de patiënt is hét uitgangspunt van iedere behandeling.

 

Wat was ons doel?

Vanuit Revalidatie Friesland en Telerevalidatie.nl kregen wij de vraag om een app te ontwikkelen waarbij het herstelproces van de patiënten fors verbeterd kan worden. Een grote uitdaging dus! Maar gelukkig hebben wij dit gerealiseerd door een multidisciplinaire app te ontwikkelen waarbij verschillende behandelaren op afstand de patiënt kunnen begeleiden in het herstel proces. 

Gedurende het project

Op basis van gestelde eisen hebben wij deze app projectmatig ontwikkeld. Door toepassing van de SCRUM werkmethodiek is de app volledig afgestemd op de wensen en behoeftes van Telerevalidatie en Revalidatie Friesland! De op maat ontwikkelde app beschikt over onder andere de volgende functies:

  • Koppeling met api/videodatabase
  • Persoonlijke oefeningen (klaar gezet door de behandelaar) zichtbaar in de app voor de patiënt
  • Tonen van persoonlijke informatie berichten
  • Versturen van berichten tussen behandelaar en patiënt
  • Pushberichten ontvangen bij nieuwe oefeningen

Persoonlijk online revalidatieprogramma

Patiënten kunnen met de nieuwe app nu zelf bepalen wanneer ze in hun eigen omgeving werken aan hun revalidatiebehandeling. De behandelaar monitort in het online revalidatieprogramma de oefeningen en stelt het trainingsprogramma bij of vult het aan om zo de behandeling te optimaliseren. Daarnaast monitort de app de trainingsvoortgang! Dit alles leidt tot reistijdvermindering voor de patiënt en een sneller herstelproces. De app bevordert het zelf management van een patiënt. Ook is de verwachting hoog dat een hogere intensiteit van oefenen, bijdraagt aan een sneller en beter herstel!

Een tevreden klant

'' Speak heeft ons snel én vakkundig geholpen om een eenvoudige maar mooie en gebruiksvriendelijke App te realiseren. De medewerkers dachten goed mee en kwamen met passende suggesties voor de uitdagingen waar we tegen aanliepen. We hebben gedurende het project deskundig advies ontvangen dat perfect aansloot op onze wensen. ''

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.