Almerecollege Featured 03
Mc Almerecollege

Website van Almere College in een nieuw jasje

Het Almere College is een dynamische school met zes verschillende locaties gevestigd in Kampen en Dronten. De locaties staan in nauw contact met de maatschappelijke omgeving en proberen zich naar die omgeving te ‘kleuren’. Deze verschillende kleuren gaven ons genoeg mogelijkheden om een nieuwe online vertaalslag te maken.

Iedere locatie een eigen plekje

Een nieuwe vertaalslag? Jazeker! Na een eerdere succesvolle samenwerking heeft het Almere College opnieuw gekozen voor Speak. Voor de nieuwe website was het uitgangspunt het realiseren van een intuïtieve website die jongeren en ouders aanspreekt. De zes locaties van het Almere College vormen het kloppende hart van de website. Voor een optimale interactie heeft daarom iedere locatie een eigen landingspagina binnen de website en is de navigatiestructuur hier intuïtief op ingericht. Per locatie worden eigen nieuwsberichten en agenda-items getoond. Op organisatieniveau zijn de locaties gebundeld en is alle algemene informatie over het Almere College te vinden.

Eén login, één installatie, één overzicht

De overzichtelijke website voor het Almere College is gerealiseerd op basis van het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco. Dankzij een slimme toekenning van gebruikersrechten kan het Almere College alle websites aanpassen vanuit één content management systeem, zowel centraal als decentraal. Geen gedoe meer met inlognamen of het wisselen tussen websites. Er is één login, één installatie en één overzicht.

Een resultaat om trots op te zijn

Uiteraard is er ook een koppeling gemaakt met Magister, het schooladministratiepakket waarin leerlingen en ouders altijd zicht hebben op de laatste informatie van hun school. Ook is de website voorzien van een zoekfunctionaliteit die ervoor zorgt dat zowel leerlingen als ouders snel kunnen zoeken in data die in de website staat. Het resultaat? Een professionele en interactieve website die volledig aansluit op de behoeften van de verschillende doelgroepen én voorzien is van de nieuwste inzichten en technieken. We kunnen terugkijken op een hele fijne samenwerking!

 

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.