Deboerdental
Mc De Boer Dental

Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental

De Boer Dental is de groothandel voor in- en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundig apparatuur en hoogwaardige disposables. Met een ruim assortiment in soft nitril handschoenen, latex handschoenen en stretch vinyl handschoenen, mondmaskers, dental towels, papieren handdoeken, sterillisatiezakjes, en zeep-/alcoholdispensers.

Doelstelling

De Boer Dental heeft Speak benaderd voor het uitvoeren van Google AdWords om zo de omzet te stimuleren en de Google Analytics cijfers te monitoren en waar nodig is bij te laten sturen.

Realisatie

Om de doelstelling te realiseren heeft Speak de campagnes opnieuw ingericht, destijds waren de campagnes niet rendabel. Daarnaast zijn er Google Shopping campagnes ingericht om de producten meer onder de aandacht te brengen en verkoop te stimuleren. Doordat Speak continue de gegevens monitort is er duidelijk geworden dat AdWords en Shopping bijdraagt aan het resultaat van De Boer Dental.

Ijzershop Thumb 02
IJzershop
Online marketing
Intersportdeleeuw Thumb
Intersport De Leeuw
Online marketing
Baby Luiers Onlineluiers
Onlineluiers.com
Online marketing
Radiatoraanbiedingen preview
Radiatoraanbiedingen
Online marketing
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.