Dierenarts Sterkliniek Featured
Mc Sterkliniek

Narrowcastingoplossing voor Sterkliniek Nederland

Sterkliniek Nederland is een samenwerkingsverband van diverse gezelschapsdierenklinieken verspreid in heel Nederland. Het doel van Sterkliniek Dierenartsen is het bieden van hoogkwalitatieve zorg.

Altijd op de hoogte van ontwikkelingen

Voor Sterkliniek Nederland maakte wij een narrowcasting oplossing waarbij bezoekers van diverse klinieken altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de kliniek. In circa 25 wachtruimtes van diverse klinieken verspreid in Nederland hangen nu de narrowcastingschermen waar actuele praktijkinformatie, eventuele wachttijden en zorggerelateerde actualiteiten worden getoond. Daarnaast worden de schermen ook gebruikt voor het laatste nieuws, verkeersinformatie én weerontwikkelingen. Hierdoor wordt de wachttijd als korter ervaren, ook niet onbelangrijk!

Eigen online beheeromgeving

Daarnaast zet Sterkliniek Nederland de schermen ook in om informatie te delen met betrekking tot ernstige omstandigheden voor dieren. Door middel van een online beheeromgeving hebben ze zelf content gecreëerd over wat te doen bij een vergiftiging. Zo worden een aantal vuistregels getoond waar de eigenaar van het dier zich moet houden. Deze online beheeromgeving is eenvoudig te integreren met de website van elke kliniek en het intranet. De software is eenvoudig te bedienen, apparaat onafhankelijk en zowel centraal als decentraal aan te sturen.

 

 

Shutterstock 433564669 (1)
OSG Singelland
Narrowcasting
Haje Thumb
Hajé
Narrowcasting
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.