Shutterstock 145372969 1210X423
Shutterstock 145372969 1210X423

Een nieuwe, frisse look-and-feel voor Beregeningsspecialist.nl

Beregeningsspecialist.nl, onderdeel van De Boer Water en Beregeningstechniek, is een gespecialiseerd en ervaren bedrijf in beregeningstechniek, watertechniek en waterbehandeling. Dankzij ervaring in de landbouw, industrie, particuliere en agrarische sector helpt Beregeningsspecialist.nl iedereen graag op weg naar het vinden en leveren van de juiste beregeningsproducten.

Eveneens voor Beregeningsspecialist.nl kwam daar het moment: het populaire e-commerce systeem Magento 1 wordt niet meer doorontwikkeld met als gevolg dat het de hoogste tijd was voor iets nieuws: een nieuwe, frisse en professionele nopCommerce webshop.

 

De gehele online uitstraling van Beregeningsspecialist.nl is flink op de schop genomen: uiteraard hebben we het vertrouwde waterblauw behouden maar de rest is volledig voorzien van de nieuwste technieken. Zo zijn de (sub)categorieën overzichtelijker geworden, hebben we een mooie nieuwsbrief integratie gerealiseerd en kan je veel eenvoudiger door de shop navigeren. De webshop heeft weer een professionele en betrouwbare uitstraling (less is more) welke volledig aansluit op de doelgroep.

Optimale interactie met de bezoeker

Ook alle productpagina’s hebben een flinke update gekregen. Per productpagina wordt weergegeven of deze wel of niet op voorraad is, kunnen recent bekeken producten en gerelateerde producten getoond worden. Een gebruiksvriendelijk pagina voor een optimale interactie met de bezoeker. Tevens heeft de bezoeker direct inzicht in de verzendkosten van het product en is er een mogelijkheid om contact op te nemen voor eventuele vragen.

Handige filters en zoekfunctie

Bezoekers hoeven niet meer lang te scrollen in de zoektocht naar pompen, druk/expansievaten of sproeiers. Zowel op desktop als op tablet en mobiel zie je direct alle categorieën, vind je eenvoudig de juiste subcategorie en kom je al snel bij het gewenste product. Specifiek zoeken op merk? Dankzij handige filters kunnen de bezoekers ook alle producten zien per fabrikant. Wanneer bezoekers niet helemaal zeker zijn waar ze moeten zoeken, biedt de verbeterde zoekfunctie uitkomst. 

Klaar voor de toekomst met NopCommerce

NopCommerce is een veilig en modulair e-commerce platform. Het beschikt over een gebruiksvriendelijke beheer omgeving voor het beheren van klanten, orders, verlanglijstjes en kortingen. De webshop kan in de toekomst worden gekoppeld met ERP systemen of een boekhoudpakket. NopCommerce biedt de basis voor een toekomstbestendige webshop!

Bekijk de webshop van Beregeningsspecialist​

 

Meer weten over deze case of de mogelijkheden?
Neem contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.