0001444 Ergoweb 2
Mc Ergoweb

Iedereen een ergonomische werkplek met Ergoweb

Ergoweb levert al sinds 2011 ergonomische oplossingen aan bedrijven en particulieren voor een gezonde werkplek. Een markt die volop in ontwikkeling is, zeker sinds de uitbraak van COVID-19 en thuiswerken in een stroomversnelling is geraakt. Een uitstekend moment voor het verbeteren van de online propositie.

nopCommerce webshop laten maken

Nieuwe webshop o.b.v. nopCommerce

Bij het vernieuwen van de webshop is doelbewust gekozen voor nopCommerce vanwege het open source framework, de uitgebreide functionaliteiten en gebruikersgemak. Dit E-commerce platform is gebaseerd op de Microsoft programmeertaal .NET en staat bekend om haar veiligheid, betrouwbaarheid, toekomstbestendigheid en flexibiliteit. Maatwerk uitbreidingen en koppelingen met externe systemen zullen in de toekomst volgen. Het hele productassortiment is door Speak geïmporteerd uit Magento.

Focus op conversie

De doelstelling was duidelijk: door middel van een mobile-first design een klantvriendelijke webshop realiseren met een hoge conversie. En dat is gelukt! Sinds de livegang van de nieuwe webshop is het conversiepercentage verdubbeld. Op dit moment worden de volgende stappen gezet in het verder optimaliseren van de webshop. Bekijk de webshop van Ergoweb.nl.

 

Meer weten over deze case of de mogelijkheden?
Neem contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

SPAN Thumb 01
SPAN Groothandel
Scan en bestel App
Baby Luiers Onlineluiers
Onlineluiers.com
Online marketing
247Kooi
24/7 Kooi
Corporate website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.