Devries Featured
Mc Ukdevries

Toekomstbestendige website voor UK - De Vries Sails

UK – De Vries Sails, gevestigd in Makkum, is een zelfstandige moderne zeilmakerij die het totaalpakket op zeilgebied kan leveren. Denk hierbij aan ontwerp, moderne productie én reparatie van jachtzeilen, canvaswerk en tuigerij. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht.

De uitdaging

Niet alleen de wereld van het maken van zeilen verandert, ook de wereld van het internet is continu in beweging. Na een eerdere succesvolle samenwerking heeft UK – De Vries Sails ons opnieuw gevraagd om een toekomstbestendige, professionele website realiseren. Uiteraard een website die geschikt is voor smartphone, tablet en desktop weergave. Gelukkig bood het prachtige beeldmateriaal alle kansen om de professionele dienstverlening van UK – De Vries Sail onder de aandacht te brengen!

Overzichtelijk met dynamische elementen

Samen met UK – De Vries Sails gingen we op zoek naar een overzichtelijk ontwerp om het totaalpakket op zeilgebied aan te kunnen bieden. Zowel het ontwerp, de techniek en de content is volledig herzien en ingestoken op de beleving van de websitebezoekers. Websitebezoekers, van jong tot oud, navigeren makkelijk door de website. Dit komt mede door de dynamische elementen zoals de overzichtelijke productenpagina, social media buttons en laatst gepubliceerde nieuwsberichten. Door middel van een mooi, sfeervol en bewegend beeld krijgen bezoekers in één opslag te zien wat dit ambachtelijke bedrijf hen te bieden heeft.

Speciale projecten

UK – De Vries Sails is al een geruime tijd een bekend begrip in de zeilwereld. In de loop der jaren hebben ze dan ook diverse speciale projecten mogen opleveren. Om die projecten meer onder de aandacht te brengen, hebben we een speciale module geïmplementeerd. Middels de eigen beheermodule, kunnen medewerkers van UK – De Vries Sails zelf meerdere projecten eenvoudig aanvullen.

Optimale ondersteuning

Onze internetmarketeers hebben UK – De Vries Sails ondersteund bij contentvulling. Zo is er ook aandacht besteed aan een privacy- en cookieverklaring volledig op maat. Zo voldoet UK – De Vries Sails ook op online gebied aan de nieuwe AVG-privacywet. Nadat de website live is gegaan, zijn we ook begonnen met online campagnes die direct gaan bijdragen aan een grotere naamsbekendheid en de zichtbaarheid in zoekmachines!

Gardena Thumb 01
Gardena
Website
SMST Thumb 01
SMST
Website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.