Enitor Primo
Enitor Primo

Meertalige website in één beheeromgeving voor Enitor

Enitor in Buitenpost is een ware pionier die zich al vanaf 1956 richt op de extrusie van op maat gemaakte kunststofprofielen. Als toonaangevende Nederlandse extrudeur leveren ze al vele jaren kunststofprofielen voor verschillende markten zoals de industrie, de bouw, het klimaat, de wereld van deuren, de kassenbouw, wereldwijde retailmarkt, waterbehandeling en de meubelbranche.

'We zijn gewoon weer Enitor'

Enitor is al jaren een begrip in Buitenpost. Echter heette het bedrijf dat kunststof halffabricaten maakt een aantal jaren Essentra Extrusion. Maar nu boven de hoofden van de ruim tweehonderd werknemers niet langer een Brits bedrijf maar een Deense multinational de scepter zwaait, is de oude naam weer terug. En dat is een mooi moment om weer vooruit te kijken en een nieuwe, toekomstbestendige corporate website te laten bouwen die weer past bij de corporate indentity van Enitor.

Eén login, één installatie, één overzicht

Primo is een wereldwijde speler, actief van Rusland en China, tot aan polen en Scandinavië aan toe. Meertaligheid op de nieuwe corporate website was dus een belangrijk speerpunt. Dankzij een slimme toekenning van gebruikersrechten (centraal en decentraal) kan Enitor alle taalomgevingen makkelijk aanpassen vanuit één CMS waar én wanneer ze maar willen. Geen gedoe met verschillende inlognamen of het wisselen tussen de websites. De back-office van de website is zo ingericht dat per taal de hoofdpagina's en de onderliggende pagina's overzichtelijk worden weergegeven in een boomstructuur die naar wens is aan te passen. Enitor richt zich vooral op Groot-Brittanië, Frankrijk, de Benelux en Zuid-Duitsland. Daarom is er gekozen voor de talen Nederlands, Engels en Duits.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.