Vernieuwde website voor ESBE Europe

ESBE Europe Solartechniek BV is dé montagespecialist op het gebied van zonne-energie. Zij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Zowel op het gebied van energie als ook op het vlak van samenwerking en verbinding!

Website in een nieuw jasje

Begin februari kregen wij de vraag om voor ESBE Europe Solartechniek een nieuwe, moderne en gebruiksvriendelijke website te realiseren. Met herkenbare elementen! Voor de realisatie van deze nieuwe website hebben we gekozen voor het Content Management Systeem Umbraco. Dit systeem is gebruiksvriendelijk, behaalt uitstekende prestaties en is zeer geschikt voor de meest moderne webdesigns.

Waarbij het voor veel klanten belangrijk is om nieuwe klanten te vinden, lagen de wensen bij ESBE Europe Solartechniek toch wat anders. Hun belangrijkste doel was het informeren van drie doelgroepen: klein zakelijk, groot zakelijk en regulier. Daarbij moesten bezoekers geïnspireerd raken en geholpen worden door de vele oplossingen die ESBE hen kan bieden op het gebied van service, onderhoud en grond- en dakzaken. Gelukkig bood het aanwezige beeldmateriaal alle kansen om de professionele dienstverlening van ESBE goed onder de aandacht te brengen.

Gebruiksvriendelijke structuur

De uitdaging bij het ontwikkelen van deze website lag bij de structuur: hoe zorg je dat de verschillende doelgroepen de juiste informatie zo goed mogelijk vinden? We hebben hiervoor een less-is-more interactiemodel toegepast zodat elke groep in één oogopslag snel en efficiënt de juiste informatie voor zich heeft. Dit komt mede door de verschillende call-to-action buttons en de hoeveelheid ruimte die is gecreëerd voor content. Ook is de website voorzien van een nieuwsmodule zodat ESBE Europe Solartechniek hun websitebezoekers altijd op de hoogte kan brengen van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!

Resultaat? Een tevreden klant

''Door de korte communicatielijnen en de snelle aanpak van Speak hadden wij binnen 3 weken een compleet nieuwe en verfrissende website in de lucht. Inmiddels blijkt dat de website goed wordt ontvangen: zowel uit de reacties als uit de toenemende aanvragen via het contactformulier!''