ESBE Featured 01
Mc ESBE

Compleet vernieuwde website voor ESBE Europe

ESBE Europe Solartechniek BV is dé montagespecialist op het gebied van zonne-energie. Om zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen werken, hebben ze bewust gekozen om hun diensten uitsluitend aan te bieden aan goed georganiseerde professionele partijen. Samen met die partijen proberen ze een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid.

Een nieuw jasje voor de website

Vanuit ESBE Europe Solartechniek kregen wij de vraag om een nieuwe, moderne en gebruiksvriendelijke website te realiseren. Met herkenbare elementen. Waarbij het voor veel klanten belangrijk is om nieuwe klanten te vinden, lagen de wensen bij ESBE Europe Solartechniek toch wat anders. Hun belangrijkste doel was het informeren van drie doelgroepen: klein zakelijk, groot zakelijk en regulier. Daarbij moesten bezoekers geïnspireerd raken en geholpen worden door de vele oplossingen die ESBE hen kan bieden op het gebied van service, onderhoud en grond- en dakzaken. Gelukkig bood het aanwezige beeldmateriaal alle kansen om de professionele dienstverlening van ESBE goed onder de aandacht te brengen.

 

''Door de korte communicatielijnen en de snelle aanpak van Speak hadden wij binnen 3 weken een compleet nieuwe en verfrissende website in de lucht. Inmiddels blijkt dat de website goed wordt ontvangen: zowel uit de reacties als uit de toenemende aanvragen via het contactformulier!''

Gebruiksvriendelijke structuur

Voor de realisatie van deze nieuwe website hebben we gekozen voor het Content Management Systeem Umbraco. Dit systeem is gebruiksvriendelijk, behaalt uitstekende prestaties en is zeer geschikt voor de meest moderne webdesigns. De uitdaging bij het ontwikkelen van deze website lag bij de structuur van de website: hoe zorg je dat de verschillende doelgroepen de juiste informatie zo goed mogelijk vinden? We hebben hiervoor een less-is-more interactiemodel toegepast zodat elke groep in één oogopslag snel en efficiënt de juiste informatie voor zich heeft. Dit komt mede door de verschillende call-to-action buttons en de hoeveelheid ruimte die is gecreëerd voor content. Ook is de website voorzien van een nieuwsmodule zodat ESBE Europe Solartechniek hun websitebezoekers altijd op de hoogte kan brengen van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.