Shutterstock 309289910
Mc Fcw Extra

Website voor FC-Extra

FC-Extra is een organisatieonderdeel van het Friesland College dat zich richt op volwassenen die her- of bijscholing nodig hebben. Het werkveld van FC-Extra is breed en daarmee vrij complex. FC-Extra heeft haar doelgroep onderverdeeld in cursisten, gemeenten en samenwerkingspartners. 

Het uiteindelijke doel

Voor alle drie doelgroepen had FC-Extra verschillende doelstellingen gevormd waar de nieuwe website aan moest voldoen. De nadruk lag hiermee vooral op imagoverbetering, terugdringen van vragen per telefoon of informatiebalie, communiceren van de toegevoegde waarden van FC-Extra en het creëren van aanvragen voor adviesgesprekken.

Technische realisatie van de website

Bij de technische realisatie van de website is bewust gekozen voor een zeer gebruiksvriendelijke navigatie, voor zowel de bezoeker als de gebruiker. Speak heeft dit uitgewerkt door verschillende modules en functionaliteiten op de website in te bouwen. Met als paradepaardje een krachtige zoek-, filter- en categorisatie functie waardoor er gefilterd & gezocht kan worden in het complete cursus aanbod. De website kan eenvoudig zelf door FC-Extra worden beheerd.

Een resultaat om trots op te zijn

Voor Speak was de realisatie van de website van FC-Extra een uniek project! Binnen 5 weken van niets tot een hypermoderne website. Met een strakke planning hebben we dit gerealiseerd in samenwerking met communicatiestrateeg Michiel Postma en (interne) vormgever Adriaan Vermeulen van het Friesland College.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.