Samenwerking Fryslân Homes

  • website en online marketing voor makelaar friesland

Fryslân Homes is geen traditionele makelaar maar de enige echte Friese specialist als het gaat om het verkopen of verhuren van woningen. Ze heeft een verfrissende kijk en moderne aanpak op de woningmarkt.

Een nieuw Fries merk

Voor het opstarten van het nieuwe Friese merk “Fryslân Homes” werd er nadrukkelijk gezocht naar een internetbureau met provinciale bekendheid en expertise op het gebied van digitale media en ontwerp. Speak werd ingeschakeld voor het logo-ontwerp, ontwikkeling van de websites en online marketing campagnes.

Samenwerking en resultaten

Tijdens de samenwerking noemde Fryslân Homes de schakelsnelheid en kennis van Speak zeer positief. Ook de vriendschappelijke sfeer met deskundigheid. Fryslân Homes timmert inmiddels behoorlijk aan de (Friese) weg. De unieke aanpak werpt zijn vruchten af: resultaten liggen voor op prognose. 

Reactie Fryslân Homes

Marco de Leeuw, eigenaar Fryslân Homes: “Het eindproduct voldoet volledig aan onze wensen, mede ook door het meedenken en feedback geven van Speak. Het ontworpen beeldmerk heeft ons in positieve zin zeer verrast. We hebben nu een krachtig digitaal platform met de juiste uitstraling en ook vooral de juiste AdWords en social media campagnes”.

  • internetbureau voor makelaars
  • makelaardij friesland
  • woning verkopen via internet