FH Image Homepage
FH Image Homepage

Nieuwe website met Skarabee koppeling voor Fryslân Homes

Fryslân Homes is specialist in aankoop, verkoop, verhuur en beheer van woningen in Friesland. Een markt die sterk in beweging is: de strijd om woningen was nog nooit zó hevig. Reden voor Fryslân Homes om met een frisse blik te kijken naar haar positionering.

Nieuwe identiteit en website

Mount heeft de nieuwe merkidentiteit, positionering en het conceptdesign verzorgd, waarna Speak het gehele design, front-end en techniek van de nieuwe website heeft gerealiseerd. Om iedere doelgroep optimaal te bedienen is gebruik gemaakt van diverse interactiemodellen, zoals het inzetten van toptaken, mobile-first en less-is-more principes. Bezoekers worden verleid met een persoonlijke benadering, klantreviews en duidelijke call-to-actions.

Bekijk de website op Fryslanhomes.frl

Gekoppeld aan Skarabee

Speak heeft de website gerealiseerd in Umbraco, een veilig en professioneel open source platform op basis van .NET techniek. Een op maat gemaakte API koppeling met Skarabee importeert nieuwe woningen in de website. Daarna wordt de content automatisch verrijkt, zoals afstanden van de woning tot voorzieningen in de buurt. Dit bespaart Fryslân Homes niet alleen tijd, maar zorgt tevens voor relevante informatie voor de bezoeker.

Meer online marketing mogelijkheden

De nieuwe website biedt nieuwe mogelijkheden voor het verzamelen van statistieken, een goede organische vindbaarheid, de creatie van landingspagina’s en SEA campagnes. Dankzij dynamische call tracking is telefoonverkeer vanuit betaalde campagnes inzichtelijk, waardoor advertenties nog beter bijgestuurd worden op rendement. Dit geeft Fryslân Homes dé extra slagkracht om verder te groeien.

 

Meer weten over deze case of de mogelijkheden?
Neem contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

247Kooi
24/7 Kooi
Corporate website
Gardena Thumb 01
Gardena
Website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.