Fryslanhomes Featured
Abstract Orange Background 01

Nieuwe website voor Friese makelaar Fryslân Homes

Fryslân Homes is geen traditionele makelaar maar de enige echte Friese specialist als het gaat om het verkopen of verhuren van woningen. Als makelaar hebben ze een verfrissende kijk en moderne aanpak op de woningmarkt.

Een nieuw Fries merk

Voor het opstarten van het nieuwe Friese merk “Fryslân Homes” werd er nadrukkelijk gezocht naar een internetbureau met provinciale bekendheid en expertise op het gebied van digitale media en ontwerp. Speak werd ingeschakeld voor het logo-ontwerp, ontwikkeling van de websites en online marketing campagnes. Tijdens de samenwerking noemde Fryslân Homes de schakelsnelheid en kennis van Speak zeer positief. Ook de vriendschappelijke sfeer met deskundigheid. Fryslân Homes timmert inmiddels behoorlijk aan de (Friese) weg. De unieke aanpak werpt zijn vruchten af: resultaten liggen voor op prognose. 

Reactie Fryslân Homes

Marco de Leeuw, eigenaar Fryslân Homes: “Het eindproduct voldoet volledig aan onze wensen, mede ook door het meedenken en feedback geven van Speak. Het ontworpen beeldmerk heeft ons in positieve zin zeer verrast. We hebben nu een krachtig digitaal platform met de juiste uitstraling en ook vooral de juiste AdWords en social media campagnes”.

Werktijd Thumb 01
Werktijd BV
Website
Dambeton Thumb 02
Dam Beton
Website
7E78944107178EB109979A4A8D4A8D83
SmiLease
Website
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.