Header Linde College
Header Linde College

Intuïtief wervingskanaal voor het Linde College

Het Linde College is een regionale scholengemeenschap in Wolvega. Uniek aan de school is het brede onderwijsaanbod (vmbo, havo en vwo) en dat alle leerlingen onderwijs krijgen in hetzelfde lesgebouw. Leerlingen kiezen een opleiding die past bij hun interesse en talenten maar blijven hierbij leeftijdsgenoten ontmoeten die een andere keuze hebben gemaakt: in het voorbijgaan, bij projecten of excursies. 

Belangrijk voorlichtingskanaal

De website is één van de belangrijkste voorlichtingskanalen van het Linde College. Het uitgangspunt van de website is om de verschillende doelgroepen snel en op een intuïtieve manier te voorzien van de gewenste informatie. Er zijn vervolgens een aantal acties (conversies) op de site mogelijk die uiteindelijk bijdragen aan de doelstellingen van het Linde College:

  • Aanmelding voor voorlichtingsactiviteit
  • Contact opnemen met één van de contactpersonen
  • Het invullen van een contactformulier

Door middel van een eigentijds en aansprekend design worden de primaire doelgroepen enthousiast gemaakt voor het Linde College en geïnformeerd over de voorlichtingsactiviteiten.

Resultaat

De nieuwe website voegt belangrijke waarde toe voor het Linde College doordat het enerzijds de eerste kennismaking is met het aanbod van het Linde College en anderzijds doordat het de poort is naar de digitale informatievoorziening voor de zittende leerlingen, hun ouders/verzorgers en medewerkers.

Door de website te bouwen op het intuïtieve open source Umbraco CMS is het beheer van de website zeer eenvoudig. Afbeeldingen kunnen op meerdere plekken hergebruikt worden dankzij automatische uitsneden. Aan elke pagina kan een specifiek contactpersoon gekoppeld worden met zijn of haar contactgegevens en een call-to-action. Elke pagina is volledig naar wens in te richten met de Grid-functionaliteit

Bekijk het resultaat op Lindecollege.nl


Meer weten over deze case of de mogelijkheden?
Neem contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.