Shutterstock 425928187
Mc NHL Stenden

Website NHL Stenden Hogeschool

NHL Stenden Hogeschool wil zich de komende jaren ontwikkelen als een Regional University of Applied Sciences: een hogeschool die zich kenmerkt door betrouwbaar en kwalitatief goed onderwijs gecombineerd met passie, vitaliteit, energie en ondernemingsdrang. De hogeschool is een gedreven organisatie waar meer dan 1000 mensen werken met de nodige expertise, passie en eigenzinnigheid.

 

Een nieuw digitaal fundament

NHL Stenden Hogeschool wilde met een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl ook een nieuwe internetsite laten ontwikkelen. Het doel? Een compleet nieuw digitaal fundament waarop alle digitale activiteiten van NHL Stenden Hogeschool gerealiseerd kunnen worden.

Maatwerk functionaliteiten

Speak tekende voor het concept, de creatie en de technische realisatie. NHL nam met het nieuwe digitale platform een enorme stap vooruit. De informatie op de site wordt op een dynamische wijze gepresenteerd. Bij de creatie is bewust gekozen voor een zeer gebruiksvriendelijke navigatie. De verschillende doelgroepen vormen hierbij het uitgangspunt. Uniek in de site is de bekende studiezoeker. Toekomstige vol- en deeltijd studenten kunnen snel en makkelijk opleidingen vinden én vergelijken om zo tot een juiste opleidingskeuze te komen. De uitgangspunten hiervoor zijn beroep, vooropleiding, ervaring en interesse. De Studiezoeker geeft advies over opleidingen die passen bij de opgegeven uitgangspunten. Elke opleiding wordt uitgebreid omschreven op de site. Daarnaast kan een student ook digitaal brochures en leaflets aanvragen over de opleidingen.

Een resultaat om trots op te zijn

Door de nieuwe internetsite kan de bezoeker interactief op de hoogte blijven van specifiek nieuws over het interessegebied. De goed doordachte cellenstructuur zorgt ervoor dat actuele informatie, met een kleine inspanning, prominent onder de aandacht van de bezoeker wordt gebracht. Ook nieuwe functionaliteiten kunnen snel worden toegevoegd. 

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.