oostwoud.jpg
Abstract Orange Background 01

Corporate website voor Oostwoud International

Al vanaf 1871 staat de naam Oostwoud synoniem voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten. Oostwoud International, gevestigd in het Friese Franeker, heeft zich ontwikkeld tot fabrikant en leverancier van een uitgebreid scala aan producten op het gebied van medisch meubilair, garderobe-inrichting, postkasten en belpanelen.

Na eerdere succesvolle samenwerkingen mochten wij opnieuw een professionele, volledige responsive en een toekomstbestendige website ontwikkelen voor Oostwoud International. Deze keer niet in ons eigen ontwikkelde CMS maar het CMS Umbraco: een gebruiksvriendelijk, flexibel en volledig open-source systeem. Met de ontwikkeling van de website in het Umbraco CMS kunnen de medewerkers van Oostwoud International B.V. voor meer dan 95% de website zelf beheren, content invoeren, aanpassen en verwijderen.

Oostwoud International levert een groot assortiment hoogwaardige producten aan diverse sectoren zoals de zorg, kantoor, het onderwijs, sportverenigingen en horecagelegenheden. Aan ons de uitdaging om dit grote assortiment intuïtief en overzichtelijk te presenteren. Dankzij de bezoekersvriendelijke navigatiestructuur, de call to action-/ informatie blokken en de algemene zoekfunctionaliteit zijn postkasten, ziekenhuisbedden of lockers binnen een handomdraai te vinden. De nieuwe website van Oostwoud International is een goede weerspiegeling van waar het bedrijf voor staat: kwaliteit en persoonlijke service. 


Internationaal samenwerken: 3 talen, 1 CMS

Naast Nederland is Oostwoud International ook actief in andere landen waaronder Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zweden, Zwitserland en Denemarken. De nieuwe website is daarom voorzien van een meertaligheidsoptie en toegankelijk gemaakt in de talen Nederlands, Engels en Duits. De verschillende websites zijn gerealiseerd binnen in één CMS-omgeving waardoor alle talen en de gedeelde afbeeldingen en video's eenvoudig aanpasbaar zijn.

Meer weten over deze case of de mogelijkheden?
Neem direct contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Prev Middelwijk (1)
Middelwijk
Webshop en App
247Kooi
24/7 Kooi
Corporate website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.