Intuïtieve en doelgroepgerichte website voor het Friesland College

Klant Friesland College Oplossing

Voor het Friesland College ontwikkelde Speak een intuïtieve en doelgroepgerichte website.

Project voor Friesland College

Friesland college

Snel op elk apparaat? Check. Gebruiksvriendelijk? Check. Voorzien van de nieuwste inzichten en technieken? Check. Dit én nog veel meer interessante functies hebben wij verwerkt in de website van het Friesland College.

02 Case Fc

Nieuwe website

De opleidingen van het Friesland College komen letterlijk tot leven op de nieuwe website! Met behulp van prachtige foto’s en ruimtelijk opbouw heb je meteen een indruk van de méér dan 120 mbo-opleidingen die het Friesland College biedt. Middels een op maat gemaakte zoekfunctionaliteit vinden aanstormende talenten makkelijk en snel de juiste opleiding met bijbehorende informatie als inhoud, toelating en de kosten. Om deze informatie actueel te houden, zijn er een koppelingen gerealiseerd met het studenteninformatiesysteem Eduarte, CAMBO en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). De opleidingsinformatie wordt eerst uit EduArte opgehaald, vervolgens opgeslagen in de website en kan indien gewenst altijd verrijkt worden. Als er vanuit het SBB belangrijke informatie over de opleiding beschikbaar is, wordt deze informatie automatisch toegevoegd.

Fc Quote
Quote mark
We werken al sinds 2011 samen met Speak. De no-nonsense aanpak, het snelle schakelen en meedenken in de ontwikkeling van nieuwe concepten ervaren wij als erg prettig. Door de adequate en eigentijdse werkwijze en het regelmatige contact hebben we samen met Internetbureau Speak het prachtige resultaat behaald dat nu online staat. We kijken uit naar de verdere samenwerking de komende jaren!

Henk Douwe van der Vaart,
Medewerker Friesland College

Op maat gemaakte agendamodule

Een nieuw schooljaar betekent een nieuwe agenda vol evenementen, voorlichtingsmomenten en open dagen. De website is daarom voorzien van een op maat gemaakte agendamodule die gemakkelijk centraal te beheren is door medewerkers van het Friesland College. Het is mogelijk gemaakt om op iedere pagina in de website desgewenst specifieke agenda- en nieuwsitems te tonen. Hierdoor krijgen bezoekers informatie te zien die volledig aansluit bij het betreffende onderwerp of de betreffende school. Als bezoekers het makkelijk vinden, kan het aankomende evenement ook nog worden opgenomen in de agenda van de desbetreffende aanmelder.

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!