Span Groothandel
Mc Span

Een unieke scan en bestel app voor Span Groothandel

Span Groothandel B.V. is al meer dan 50 jaar een begrip in de agrarische vakhandel en weet precies wat er leeft en speelt. Met het breedste assortiment is het dé groothandel in Nederland voor erkende vakhandel producten. Denk aan producten voor veehouderij, medische handelingen, paarden, reiniging en veel meer. 

Fris, less-is-more en gebruiksvriendelijk

Naast een groothandel en een webshop, was er sinds dit jaar de ambitie om ook op het kleine scherm een inhaalslag te maken. Het resultaat: de scan & bestel app! Voor deze professionele interactieve app hebben wij alles gedaan: van strategie tot concept en van design tot ontwikkeling. SPAN hecht veel waarde aan het opbouwen van een goede relatie met klanten en wil hen optimaal van dienst zijn. Wij vertaalden de personal touch in ontwerp en ontwikkeling door naar de app. Fris, less-is-more en gebruiksvriendelijk: een uitstraling die naadloos aansluit op de doelgroep van SPAN.

Hoe werkt het?

Klanten hebben altijd en overal toegang tot de app om producten snel en gemakkelijk te bestellen. Hoe? Door eenvoudig de barcodes van de artikelen te scannen in de winkel of in de catalogus. Na het scannen van de barcode wordt het artikel getoond en is het mogelijk om een aantal in te voeren. Tevens vind je alle benodigde productinformatie en geeft Span graag goed advies bij de keuze van de producten. Klanten kunnen gemakkelijk navigeren door alle productcategorieën en subcategorieën en daardoor snel hun winkelwagentje vullen.

Real-time gekoppeld en altijd actueel

Webshop? App? Geen verschil! De inlogfunctionaliteit van de app is namelijk gekoppeld aan het bestaande webshop-account van de klanten. Klanten hoeven dus niet een nieuw account te maken maar kunnen gemakkelijk inloggen door middel van dezelfde inloggegevens. Door een unieke koppeling tussen de app en de webshop worden bestellingen direct als order ingeschoten in de webshop. Of andersom natuurlijk. Dit voorkomt tevens de grootste angst van iedere groothandel en webshop: voorraadverschillen. Wat al helemaal makkelijk is, is dat de orders via de app ook direct zichtbaar zijn in het webshop-account van de desbetreffende klant. Zo is iedereen altijd én overal op de hoogte van hun laatste order.

Snel en eenvoudig, altijd en overal

De scan & bestel app biedt alles wat klanten nodig hebben om snel en eenvoudig, altijd en overal, erkende vakhandel producten te bestellen. Het eindresultaat is gerealiseerd voor iOS iPhone en Android en is beschikbaar in Google Play en in de App Store!

Meer weten?

Naast Apps realiseert Speak ook webshops en koppelingen voor o.a. groothandels. Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor advies en een offerte!

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.