Boonstra Transport
Mc Boonstra

Corporate website en extranet voor Boonstra Transport

Boonstra Transport is een modern kwaliteitsgericht transportbedrijf voor beveiligd transport, internationaal transport, containertransport, sierteelt transport en meer. Het transportbedrijf is opgericht in de jaren twintig van de vorige eeuw en inmiddels uitgegroeid tot een goed georganiseerde en strak geplande logistieke dienstverlener met ruim 100 trekkende eenheden en bijna 150 medewerkers.

Na een eerdere succesvolle samenwerking schoof Speak opnieuw aan bij Boonstra Transport in Haulerwijk voor het ontwikkelen van een nieuwe professionele website en extranet-omgeving. De oude website en het extranet van Boonstra Transport was dusdanig uit haar jasje gegroeid en voldeed niet meer aan de verwachtingen van de doelgroep. Tijd voor iets nieuws. Het gevolg? Een nuchtere en scherpe samenwerking met een sprankelende nieuwe website als resultaat. 

Op basis van de wensen van Boonstra Transport zijn wij aan de slag gegaan en hebben wij een nieuwe responsive website en extranet ontwikkeld. Hierbij hebben wij de gehele implementatie verzorgd waarbij wij de wensen van Boonstra Transport nooit uit het oog zijn verloren. De uitdaging bij het ontwikkelen van de nieuwe website lag bij de structuur van de website: hoe zorg je ervoor dat de verschillende doelgroepen van Boonstra Transport de juiste informatie zo goed mogelijk vinden? Hiervoor hebben wij een less-is-more interactiemodel toegepast zodat elke doelgroep in één oogopslag snel en efficiënt de juiste transportmogelijkheid voor zich heeft. Dankzij conversiegerichte call-to-actions kan er ook direct een offerte worden aangevraagd. 

Zowel de website als het extranet zijn beide ontwikkeld met Umbraco: een gebruiksvriendelijk en flexibel content management systeem waarin het heel eenvoudig is om meerdere webapplicaties binnen één omgeving te beheren. Dankzij Umbraco beschikt Boonstra Transport nu over één CMS, hoeft maar één keer in te loggen en kan gelijktijdig de website en het extranet beheren. Geen gedoe met inlognamen of het wisselen tussen webapplicaties. 

Veilig inloggen in het extranet

Om veilig te kunnen inloggen door medewerkers op het extranet is er Two Factor authentication gerealiseerd. Een medewerker voert eerst zijn e-mailadres (gebruikersnaam) en wachtwoord in waarna er automatisch een code van vijf cijfers verstuurd wordt naar het e-mailadres van de medewerker. Vervolgens kan de medewerker de code invoeren om toegang te krijgen tot het extranet. Volledig AVG-proof!

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.