Haje
Mc Haje

Narrowcasting schermen voor Hajé

Hajé beschikt over twee hotels in het hart van Friesland, twee hotel - restaurants en vijf restaurants aan de snelweg. De huiselijke sfeer, goede service en vriendelijke prijs maken Hajé het ideale rustpunt. De hotels bevinden zich in Joure, Heerenveen en twee hotel-restaurants langs de snelweg bij Lelystad.

Verbinden en informeren

Hajé wil weggebruikers informeren over het restaurant en de aanbiedingen. Daarnaast wil Hajé de gasten van het restaurant voorzien van actuele informatie. Speak realiseerde een narrowcastingoplossing in hotel-restaurant De Lepelaar. Mensen die op hun bestelling wachten, worden via drie beeldschermen geïnformeerd over het Hajé-concept, de activiteiten, het nieuws, de aanbiedingen, menu’s en de diverse arrangementen.

Perfecte narrowcastingoplossing

Daarnaast hebben wij gezorgd voor drie lichtkranten (informatiezuilen): twee langs de A6 en één bij Joure. Een paar honderd meter voor de restaurants verrijst een grote reclamepaal met daarop een lichtkrant met wisselende Hajé-informatie. Alle inhoudelijke informatie van het instore TV-circuit en de lichtkranten is te vullen en te veranderen door iedere medewerker op een werkplek met toegang tot internet. Het webbased Content Management Systeem van Hajé fungeert als een ware communicatie cockpit.

Hoogwaardige resultaten

Hajé trekt meer bezoekers door de inzet van lichtkranten en biedt haar klanten een aangename ‘wachtverzachter’ in het hotel-restaurant. Hajé-TV geeft informatie en aanbiedingen van Hajé, actuele weersinformatie en nieuwsberichten van de Telegraaf. Hajé is meer dan alleen een wegrestaurant. De algemene bedrijfspresentatie van Hajé informeert gasten thuis en onderweg!

Dierenarts Sterkliniek Thumb
Sterkliniek Nederland
Narrowcasting
Antonius Thumb
Antonius Ziekenhuis
Narrowcasting
Shutterstock 433564669 (1)
OSG Singelland
Narrowcasting
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.